Clauze de mentinere a puterii de cumparare a monedei de plata

Definitie Clauze de mentinere a puterii de cumparare a monedei de plata

Tip de clauze de mentinere a valorii contractului.Sunt considerate a fi clauze de acest gen stipulatiile contractuale menite sa prezerve valoarea corelatiei existenta la momentul perfectarii contractului intre cuantumul obligatiei pecuniare a uneia din parti si pretul real al bunurilor si serviciilor pe o anumita piata. Astfel de clauze sunt: - clauzele de revizuire a pretului, si - clauzele de postcalculare a pretului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze de mentinere a puterii de cumparare a monedei de plata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze de mentinere a puterii de cumparare a monedei de plata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze de mentinere a puterii de cumparare a monedei de plata. Definitiile termenilor despre Clauze de mentinere a puterii de cumparare a monedei de plata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze de mentinere a puterii de cumparare a monedei de plata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze de mentinere a puterii de cumparare a monedei de plata.