Clauze optionale

Definitie Clauze optionale

Clauze care pot lipsi din cuprinsul contractului, fara ca o atare imprejurare sa impieteze asupra valabilitatii raportului juridic in sine. Singura consecinta pe care lipsa acestora o antreneaza priveste riscurile contractuale fata de care partile raman mai putin protejate. Vezi si Clauze necesare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze optionale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze optionale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze optionale. Definitiile termenilor despre Clauze optionale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze optionale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze optionale.