Clauze referitoare la cantitatea marfii

Definitie Clauze referitoare la cantitatea marfii

Tip de clauze necesare.In continutul contractului de comert ce are ca obiect bunuri in natura, trebuie ca partile sa stipuleze cel putin o clauza prin care sa indice cantitatea de marfa care se are in vedere si sa arate unitatea de masura pe baza careia s-a facut (sau urmeaza a se face) determinarea cantitativa a marfii vizate, locul unde se va cantari, masura ori numara acea marfa, precum si documentul constatator al cantitatii. In functie de specificitatea marfii si de particularitatile mijloacelor de transport utilizate, partile contractante pot stipula o clauza de toleranta cantitativa ce, prin finalitatea ei implicita, va produce repercusiuni pe planul raspunderii contractuale avand o semnificatie similara celei invederate de conventiile referitoare la raspundere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze referitoare la cantitatea marfii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze referitoare la cantitatea marfii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze referitoare la cantitatea marfii. Definitiile termenilor despre Clauze referitoare la cantitatea marfii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze referitoare la cantitatea marfii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze referitoare la cantitatea marfii.