Clauze referitoare la obliectul contractului

Definitie Clauze referitoare la obliectul contractului

Tip de clauze necesare.In cazul in care contractul de comert are ca obiect o marfa, este necesar ca partile sa precizeze in continutul lui (al contractului) elemente suficiente pentru identificarea si determinarea acelei marfi, precum: - denumirea exacta (si completa) a ei, - tipul, - seria, - caracteristici specifice prin care aceasta (marfa) se individualizeaza in genul caruia ii apartine.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze referitoare la obliectul contractului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze referitoare la obliectul contractului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze referitoare la obliectul contractului. Definitiile termenilor despre Clauze referitoare la obliectul contractului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze referitoare la obliectul contractului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze referitoare la obliectul contractului.