Clauze valutare

Definitie Clauze valutare

Sinonim - clauze de consolidare valutaraStipulatii contractuale ce fac parte din grupa clauzelor de mentinere a valorii contractului si care urmaresc ca scop protejarea partilor din contractul de comert international impotriva riscului aferent variatiei paritatii monedei de plata in raport cu moneda de cont, aleasa de comun acord de catre contractanti. Se disting trei varietati de clauze valutare: - monovalutare, - multivalutare (plurivalutare), bazate pe un cos valutare stabilit de parti, si - multivalutare (plurivalutare) bazate pe un cos valutare institutionalizat (sau unitate de cont institutionalizat).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze valutare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze valutare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze valutare. Definitiile termenilor despre Clauze valutare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze valutare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze valutare.