Se pregateste cea mai interactiva aplicatie pentru chestionare auto DRPCIV

Brasov - 20 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Viitoarea aplicatia ce este inca in constructie vine in ajutorul tuturor persoanelor ce doresc sa obtina permisul de conducere intr-un mod rapid si placut. Aceasta va ajuta viitorul sofer sa invete cat mai usor legislatia rutiera si sa efectueze chestionare auto imbinand utilul cu placutul. Astfel, utilizatorul are posibilitatea sa invete practic legislatia efectuand chestionare auto, iar dupa terminarea acestora ii vor fi afisate intrebarile gresite impreuna cu explicatiile acestora.

Majoritatea persoanelor ce se pregatesc sa sustina proba teoretica pentru obtinerea permisului de conducere efectueaza pe internet chestionare auto fara sa cunoasta legislatia in totalitate. In acest fel, nestiind cum sa raspunda la unele intrebari inventeaza raspunsuri si din pacate in timp le retin pe acestea chiar daca sunt gresite.

Aplicatia de pe www.chestionarepenet.ro ce este inca in curs de dezvoltare vine in ajutorul acestor persoane simplificandu-le cu mult acest efort. Pe langa efectuarea chestionarelor auto in acelasi mediu ca si cele DRPCIV , utilizatorul va avea acces la explicatia fiecarei intrebari in parte. Astfel, dupa terminarea unui chestionar auto va putea vedea ce si unde a gresit si va avea posibilitatea sa analizeze explicatiile oferite.

<strong>Ce aduce chestionarepenet.ro in plus?</strong>Spre deosebire de clasicele siteuri de chestionare auto ce doar au implementat sistemul de pe drpciv.ro, acesta vine cu o serie de noi beneficii. In primul rand, dupa cum am specificat si mai devreme, principalul avantaj sunt explicatiile pentru fiecare intrebare la care s-a raspuns gresit. Un alt beneficiu este faptul ca va exista posibilitatea crearii unui cont de utilizator si se poate vedea progresul avut. In functie de acest progres, aplicatia va putea aproxima sansele de reusita sau cand sunteti 100% pregatiti sa luati sala cu siguranta. Va mai exista si varianta pentru telefoanele mobile, astfel puteti sa efectuati chestionare auto fie ca sunteti in pauza la facultate, in autobuz sau chiar in parc. In acest fel puteti sa valorificati intr-un fel timpul pierdut si pauzele raspunzand la intrebari doar prin simpla atingere a ecranului touch pe telefonul dvs.

<strong>Cand se va lansa siteul?</strong>Siteul este deja activ si se poate accesa la adresa http://www.chestionarepenet.ro dar aplicatia inca nu este finalizata. Se aproximeaza ca data lansarii sa fie undeva in prima jumatate a lunii februarie. Se lucreaza intens deoarece fiecare intrebare va necesita o explicatie detaliata in functie de raspunsul ales. Crearea unui cont nou de utilizator o sa fie gratuita si nu se va percepe nici un fel de taxa de inscriere sau de adminsitrare al contului, acest serviciu are un singur rol: sa ajute oamenii sa invete pentru permisul auto mai usor.