Client misterios

Definitie Client misterios

Tehnica de investigatie a calitatii serviciilor prestate de o firma, constand intr-o vizita comerciala efectuata de un anchetator (incognito), care adopta comportamentul unui veritabil client. Scop: identificarea atitudinii fata de clientela (maniera de primire, amabilitate, conduita), evaluarea gradului de asigurare a calitatii si competentei servirii, respectarea normelor, evaluarea eficientei comerciale a prestatiilor oferite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Client misterios? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Client misterios.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Client misterios. Definitiile termenilor despre Client misterios cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Client misterios, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Client misterios.