Clienti-facturi de intocmit

Definitie Clienti-facturi de intocmit

Post contabil ce se refera la creantele generate de livrarile catre terti, pentru care nu s-au intocmit facturi.Creantele in cauza au insa o valoare bine determinata, iar corespondentul lor contabil se regaseste in venituri certe.Separarea acestor creante in contabilitate este dictata de actiunea principiului sinceritatii, pentru realizarea obiectivului imaginii fidele.Face parte din activele circulante, in categoria Avansurile acordate furnizorilor, subcategoria Clientii si conturile asimilate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clienti-facturi de intocmit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clienti-facturi de intocmit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clienti-facturi de intocmit. Definitiile termenilor despre Clienti-facturi de intocmit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clienti-facturi de intocmit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clienti-facturi de intocmit.