Clientii si conturile asimilate

Definitie Clientii si conturile asimilate

Din punct de vedere contabil, post contabil care cuprinde:- creante sub forma de clienti (creante-clienti)- efecte de primit- clienti incerti sau in litigiu- clienti facturi de intocmit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clientii si conturile asimilate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clientii si conturile asimilate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clientii si conturile asimilate. Definitiile termenilor despre Clientii si conturile asimilate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clientii si conturile asimilate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clientii si conturile asimilate.