SAMSUNG aer conditionat prin CLIMTEH la ROMTHERM

BUCURESTI - 22 martie 2006

Comunicat tip General in Constructii

Compania CLIMTEH, unul din liderii de piata in domeniul aerului conditionat, va fi prezenta la expozitia internationala ROMTHERM, Romexpo in perioada 22-25 martie 2006.

Cu aceasta ocazie, CLIMTEH va prezenta noile game de produse de conditionare a aerului marca Samsung, bazate pe tehnologiile inovatoare specifice acesteia. Echipa de specialisti a CLIMTEH prezenta la standul firmei va prezenta vizitatorilor noile produse Samsung din gamele BAC, RAC, Free Joint si DVM, curprinzand o arie larga de aparatura pentru toate categoriile de spatii si conditii termice.

Aparatura Samsung, spre deosebire de cea conventionala, dispune de o tehnologie revolutionara de filtrare a aerului, axata pe utilizarea ionilor de argint, de dimensiuni nano, in scopul conditionarii eficiente a aerului si a distrugerii microbilor din aer. De asemenea, aparatura Samsung de ultima generatie, reprezentata si distribuita in Romania prin CLIMTEH, dispune si de alte tehnologii revolutionare: Smart Inverter (sistem de conservare a energiei), Bionizer (generator de anioni), Cascada de aer cald etc.

CLIMTEH va asteapta la standul sau din cadrul Romtherm 2006 pentru a va prezenta si celelalte echipamente profesionale pe care le distribuie: LIEBERT-HIROSS, YORK, P3, WOLF, pardoseala flotanta.

Despre CLIMTEH

Partener recunoscut si de incredere, CLIMTEH s-a remarcat pe piata romaneasca prin calitatea si diversitatea produselor si prin eficienta serviciilor oferite. CLIMTEH isi propune sa consolideze reteaua de dealeri ai produselor de aer conditionat marca SAMSUNG la nivel national, iar brand-ul CLIMTEH sa reprezinte un reper tot mai important pe piata romaneasca.
Adrian Moisescu
TELEFON :
+ 4 021 / 255 57 40
+ 4 021 / 255 57 41
+ 4 021 / 255 57 42

FAX :
+ 4 021 / 255 57 48
comercial@climteh.ro