Noul trend in chirurgia estetica a buzelor: hidratare, reintinerire si exfoliere pentru un efect de durata!

BUCURESTI - 22 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate

Live site

Solutiile de ultima ora in chirurgia estetica a buzelor includ : HIDRATARE+ REINTINERIRE+EXFOLIERE, adica injectii cu acid hialuronic pentru marirea buzelor+ tratamentul PRP cu plasma autologa imbogatita cu trombocite + tratament cu DERMAPEN sau WISHPRO pentru indepartarea stratului superficial de celule descuamate Folosind aceasta combinatie de tratamente, efectul se mentine mult mai mult ca durata, pacientele sau pacientii revenind la un interval dublu de timp, pentru repetarea tratamentului

MARIREA BUZELOR+ REINTINERIRE+EXFOLIERE pentru un efect de durata!

MARIREA BUZELOR+ REINTINERIRE+EXFOLIERE pentru un efect de durata!

 Suntem in cautarea frumusetii deoarece indiferent cat de frumoasa ar fi o persoana, ea nu crede ca este frumoasa cu adevarat.  

Don Miguel Ruiz

 NOUL TREND IN CHIRURGIA ESTETICA A BUZELOR= HIDRATARE+REINTINERIRE+EXFOLIERE!

Solutiile de ultima ora in chirurgia estetica a buzelor includ : HIDRATARE+ REINTINERIRE+EXFOLIERE, adica injectii cu acid hialuronic pentru marirea buzelor+ tratamentul PRP cu plasma autologa imbogatita cu trombocite + tratament cu DERMAPEN sau WISHPRO pentru indepartarea stratului superficial de celule descuamate. Folosind aceasta combinatie de tratamente, efectul se mentine mult mai mult ca durata, pacientele sau pacientii revenind la un interval dublu de timp, pentru repetarea tratamentului 

Buzele sunt punctul central de interes al fetei, fiind in mod particular afectate de imbatrinire , datorita pielii foarte fine ce le acopera.

Lip service treatment:

 1 fiola de acid hialuronic + terapia PRP + microdermabrazie  cu 350 euro!

Adica : umplere sau hidratare + reintinerire+exfoliere

 

Fiind sursa producerii sunetului si a comunicarii, buzele au fost mereu punctul de interes central al fetei, avand un rol important deoarece ele zambesc, saruta, se strimba sau coboara in jos cand ne suparam.Ultimele tehnici de marire a buzelor   sunt capabile sa le mareasca , sa le hidrateze, sa le schibe forma, sa le accentueze conturul sau sa le redea frumuetea din tinerete.

Buzele sunt una din cele mai vulnerabile zone pentru imbatrinire, deoarece pielea buzelor este foarte subtire ( 3-5 straturi de cellule) fata de pielea din alte zone faciale( pina la 16 straturi de cellule).Aceasta se traduce prin imbatrinirea mai rapida a buzelor fata de alte regiuni ale fetei.

Lipsa glandelor sebacee duce la o protectie mai mica a buzelor , ele deshidratindu-se mai rapid ; lipsa melanocitelor duce la un risc mai mare de cancer de piele si hiperpigmentare la nivelul buzelor. Buzele sunt expuse si stresului mecanic exercitat atunci cand vorbim, zambim, sau ne incruntam, fiind mai afectate si de factorii de mediu.

 

Femeile de toate varstele se plang de aspectul buzelor lor. Varsta medie a pacientelor ce vin la consultatie  pentru marirea  buzelor este in jur de 25 de ani.Oricum, ele tind sa observe ca buzele imbatrinesc pe la 40-45 de ani, cand rujul nu mai sta lipit pe buze si se intinde in jurul lor.

 

Cand est vorba de vermilion, adica de rosul buzelor, femeile se plang de lipsa de volum, asimetrii, precum si deshidratare, rujul intinzandu-se in jurul lor solicitand marirea buzelor in primul rand..

Dupa tendinta lansata in moda buzelor, de aspectul plin si senzual al buzelor lui Angelina Jolie in 2003, in prezent femeile isi doresc mai mult un aspect mai natural , aspiratiile lor variind si cu varsta: pacientele tinere  doresc buze mai pline mai senzuale, ca ale Angelinei Jolie, Jessica Alba, in timp ce femeile mai in varsta aleg ca model buzele Marilyn Monroe, Julia Roberts.

25 % din femei sunt nemultumite de buzele lor sau de zimbetul lor; 50% ar dori sa-I modifice forma daca ar putea, marea majoritate recurgand la marirea buzelor  si remodelarea buzelor din considerente emotionale, pentru a-si creste increderea si stima de sine, si nu, pentru a arata mai tinere.

Desi se incearca folosirea produselor cosmetice si antiageing pentru buze inca din adolescnta, rata de satisfactie este foarte mica in comparatie cu procedurile de chirurgie estetica de marire si remodelare a buzelor.

 

 

ACIDUL HIALURONIC  este tratamentul de electie in cazul maririi buzelor , combinatia de tipuri de acid hialuronic fiind una complex a pentru a rezolva toate aspectele imbatrinirii buzelor: acid hialuronic  pentru pierderea de volum in profunzime, acid hialuronic penru accenturarea conturului, acid hialuronic pentru a creea o retea de support pentru tesuturile din jurul buzelor, fiind importanta si tehnica de injectare si de plasare a acidului hialuronic.

Important de retinut, ca la fiecare repetare a injectarii cu acid hialuronic de exemplu, se foloseste o cantitate mai mica de produs, iar intervalul de mentinere a efectului se mareste!

Injectiile cu toxina botulinica se pot folosi cu success in combinative cu fillerele cu acid hialuronic, mai ales pentru a corecta colturile buzelor orientate in jos.

Exfolierea si rejuvenarea buzelor prin microdermabrazie  cu DERMAPEN si terapie PRP –VAMPIRE THERAPY cu plasma autologa imbogatita cu trobocite, intregesc ansamblul complet de tehnici folosite azi , pentru a reintineri complet buzele si  ridurile din jurul buzelor.

 

Dr. Klara Bancila

Medic specialist chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva

CLINICADE CHIRURGIE ESTETICA DR. KLARA BANCILA 

Bucuresti; B-dul Dacia nr 51 sector 1 

www.klarabancila.ro

https://plus.google.com/u/0/+KlaraIuliaBancila

https://www.facebook.com/drklarabancila

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/clinica-aesthetic-line/noul-trend-in-chirurgia-estetica-a-buzelor-hidratare-reintinerire-si-exfoliere-pentru-un-efect-de-durata