NOUTATI IN CHIRURGIA ESTETICA GENITALA PRIN TERAPIA PRP SI PLASMOGEL !

BUCURESTI - 5 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Live site

NOUTATI IN CHIRURGIA ESTETICA GENITALA PRIN TERAPIA PRP SI PLASMOGEL
Imbunatatiri ale organelor genitale externe…pentru o potrivire si armonie sexuala!

Armonia in viata erotica depinde in cea mai mare masura de potrivirea sexuala fizica. Cand exista o jena in ceea ce priveste actul sexual, se produce un efect negativ de multe ori greu de inlaturat la inceperea si finalizarea actului sexual.

 NOUTATI IN CHIRURGIA  ESTETICA GENITALA PRIN TERAPIA PRP SI PLASMOGEL !
 Între doi oameni care alcătuiesc un cuplu sau vor să alcătuiască un cuplu trebuie să se potrivească mai multe lucruri. Dacă la unele dintre potrivirile acestea se mai poate lua de ici şi pune colo, una este însă indispensabilă şi fără tocmeală: concepţia despre lume.  

Ileana Vulpescu - "Arta Conversatiei"

NOUTATI IN CHIRURGIE ESTETICA GENITALA PRIN TERAPIA PRP SI PLASMOGEL

 

 

Imbunatatiri ale organelor genitale externe…pentru o potrivire si armonie sexuala! 

Armonia in viata erotica depinde in cea mai mare masura de potrivirea sexuala fizica. Cand exista o jena in ceea ce priveste actul sexual, se produce un efect negativ  de multe ori greu de inlaturat la  inceperea si finalizarea actului sexual.

Cu  ajutorul medicului si a psihologului se poate inlatura aceasta jena. Din declaratia pacientilor nostri, dupa o discutie sau chiar un tratament chirurgical, castigul principal nu este neaparat unul fizic (disparitia durerii, inflamatiilor, problemele de sensibilitate, etc.), ci unul psihologic, ei declarand : ”mi s-a luat o piatra de pe inima”. Atat prin recastigarea increderii in sine, cat si prin inlaturarea impedimentelor fizice, aspectul erotic al vietii ar putea sa nu mai fie “o problema”, mai ales pentru persoanele care din cauza unor deficite estetice nu si-au inceput viata sexuala. 

Aceste aspecte sunt la limita intre specialitatile urologie, ginecologie, chirurgie plastica si sexologie. Se recomanda prezentarea ambilor parteneri la consultatie, in vederea identificarii problemelor si gasirea caii adecvate si acceptabile de rezolvare, a acestor nepotriviri. 
Chirurgia estetica genitala  ofera solutiile fizice la problema nepotrivrii intre parteneri: 


• Interventie chirurgicala de alungire de penis-

Se obtine o alungire de minimum 15-20% din lungimea actuala a penisului in erectie ; 

• Circumcizie.

Favorizeaza o igiena mai buna si realizeaza o usoara desensibilizare in cazul persoanelor cu ejeculare precoce ; 


• Ingrosare de penis si/sau ingustarea vaginului prin lipofilling, TERAPIA PRP , PLASMOGEL  sau injectie cu acid hyaluronic realizeaza frictiune mai buna si rezolva mai ales, cazurile de nepotrivire de dupa o nastere fiziologica. 


• Imbunatatirea( augmentare), prin fillere naturale - PLASMOGEL , grasime proprie sau fillere artificiale -ACIDUL HIALURONIC  a punctului G, realizeaza impingerea punctului G spre vagin si aparitia mai usoara a orgasmului vaginale;

 
• Remodelarea vulvei si labioplastie (micsorarea labiilor mici) din motive estetice 


• Modificarea introitusului (orificiul extern al vaginului) dupa mai multe nasteri fiziologice ,apare uneori nevoia micsorarii orificiului vaginal pentru a avea si a oferi o mai mare placere sexuala; 


• Rejuvenare genitala feminina (Lipofilling sau injectii cu PLASMAGEL  la nivelul labiilor mari) in cazurile de hipotrofie a labiilor mari, se obtine un efect estetic. 


• Implanturi de penis; in cazurile grave de impotenta; 


• Implanturi de testicul. Chirurgie reparatorie din motive estetice, cand un testicul lipseste din diferite motive ( congenital, traumatisme, tumori, etc).

 
• Epilare definitiva a regiunii genitale 


• Lifting scrotal. Dupa scaderi mari in greutate si uneori din nastere scrotul este prea coborat si incomod si este nevoie de micsorare si ridicarea lui din motive de igiena si estetice. 


• Himenoplastie, contribuie la refacerea echilibrului psihic dupa trauma fizico-emotionale dupa abuzuri, etc. 


Majoritatea interventiilor si tratamentelor se fac  ambulator cu anestezie locala si fara riscuri vitale sau functionale prezentand un  grad mare de satisfactie. Aceste interventii sunt de finete si dureaza intre 30 - 90 de minute. Rezultatele se vad imediat si activitatea sexuala se reia rapid, vindecarea regiunii genital avand loc intre 7 si 14 zile. Interventiile genitale se pot face in orice sezon si nu necesita concediu medical. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/clinica-aesthetic-line/noutati-in-chirurgia-estetica-genitala-prin-terapia-prp-si-plasmogel