Important pentru medici si pacienti

BUCURESTI - 18 august 2010

Comunicat tip General in Sanatate

De la data de 1 August 2010, punctul de lucru împreună cu întreg personalul Clinicii de Diagnostic Phoenix din cadrul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş şi-a mutat sediul şi activitatea la adresa: Bucureşti, Strada Pitar Moş nr.20, în cadrul clinicii Academica.

Important pentru medici si pacienti

In atenţia pacienţilor şi colaboratorilor noştri

Stimate Doamne, Stimaţi Domni

Chiar de la deschiderea primului centru, în anul 2007 la Bucureşti, Clinica de Diagnostic Phoenix şi-a propus şi a oferit tuturor pacienţilor servicii medicale de diagnostic imagistic la cel mai înalt standard.
Vom continua să întâmpinăm nevoile pacienţilor noştri practicând medicina de calitate care să contribuie la diagnosticarea corectă si competentă a oricarui pacient care ne trece pragul.
Aflându-ne într-o noua etapă de dezvoltare, punctul de lucru al Clinicii de Diagnostic Phoenix din cadrul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş, Strada Calistrat Grozovici nr. 1, Sector 2, Bucureşti, nu mai poate oferi nivelul de calitate şi performanţă pe care noi dorim să vi-l asigurăm în continuare.

De la data de 1 August 2010 punctul de lucru împreună cu întreg personalul Clinicii de Diagnostic Phoenix din cadrul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş şi-a mutat sediul şi activitatea la adresa: Bucureşti, Strada Pitar Moş nr.20, în cadrul clinicii Academica.

Această schimbare nu va afecta colaborarea cu Dumneavoastră. Clinica Phoenix va putea onora solicitările în ce priveşte examinările de Rezonanţă Magnetică şi Computer Tomografie.
Pentru programări şi informaţii va stăm la dispoziţie la următoarele numere de telefon : 0372.920.318, 0732.660.173.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi sprijin!
Cu deosebită consideraţie,
Clinica de Diagnostic Phoenix
Dr Nicolae Bolog
Dr Angelica Mangrau
Dr Irinel Oancea