Clinica Neuropain inaugureaza serviciul de ingrijiri paliative

BUCURESTI - 8 ianuarie 2018

Comunicat tip General in Sanatate

Din dorinta de a satisface cat mai mult nevoile pacientilor, Clinica Neuropain inaugureaza serviciul de Ingrijiri paliative la domiciliu.
Respectand protocoalele internationale, Clinica Neuropain ofera solutii medicale pentru imbunatatirea calitatii vietii, atat persoanelor care sufera de o boala ajunsa la nivelul in care nu mai raspunde la tratament, cat si a familiilor acestora, dupa cum urmeaza: prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea corecta si tratamentul durerii si al altor probleme fizice.

Clinica NeuroPain

Clinica NeuroPain

Din dorinta de a satisface cat mai mult nevoile pacientilor cu boli paliative, Clinica Neuropain inaugureaza serviciul de ingrijiri paliative la domiciliu.

Ce reprezinta serviciul de îngrijiri paliative la domiciliu?

Îngrijirea paliativă este o disciplina medicala nascuta din dorinta de a aduce alinare suferintei pacientului cu boala incurabila sau cronica, atunci cand potentialul de vindecare este redus si speranta de viata limitata.

Respectand protocoalele internationale, Clinica Neuropain ofera solutii medicale pentru imbunatatirea calitatii vietii, atat persoanelor care sufera de o boala ajunsa la nivelul in care nu mai raspunde la tratament, cat si a familiilor acestora, dupa cum urmeaza: prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea corecta si tratamentul durerii si al altor probleme fizice.

Având ca scop principal ameliorarea calității vieții la pacienții adulti si varstnici, cu afectiuni progresive, cronici, severi, oncologici, prin serviciile de paliație, Clinica Neuropain îşi propune să creeze o reţea integrată de servicii de calitate in acest domeniu.

Toate serviciile sunt asigurate printr-o echipa multidisciplinara, specializată în îngrijiri medicale paliative coordonata de Dr. Sandu Lucian - Doctor in stiinte medicale, Competenta in terapia durerii si oncopaliatie.

Clinica Neuropain - prin modul de organizare, structura sa şi prin serviciile specializate pe care le oferă, vine în întâmpinarea nevoilor pacientilor cu urmatoarele servicii asigurate la cererea pacientului/familiei sau la recomandarea medicului curant: servicii medicale interdisciplinare, consultații, investigații, terapia durerii ( Scrambler Therapy), ingrijire paliativa si supraveghere medicală continuă 24/7, in Bucuresti si localitatile limitrofe.

Terapia Scrambler  este o terapie ce utilizeaza dispozitivul MC-5A (Calmare), in lupta cu durerile cronice sau oncologice. Principiul ce sta la baza functionarii dispozitivului MC-5A este cel al “reprogramarii” neuronale folosind curenti de joasa amplitudine transmiși prin electrozi de suprafață amplasați în proximitatea zonelor cu durere severă, ce transmit informații artificiale de tip ”self” și ”nonpain” către centrii nervosi superiori care procesează informațiile dureroase.  In felul acesta creierul este “convins” ca in acele centre de durere nu mai exista (principiul ”retrain the brain”).

Sanatatea este cel mai de pret bun al tau si merita toata atentia.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0787.742.218.

            www.neuropain.ro

 

Despre Clinica Neuropain

NeuroPain este, in acest moment, singura clinica din tara care va poate oferi sansa terapiei revolutionare a durerii cronice severe, prin terapie scrambler (neuromodulare noninvaziva) si experienta de peste 20 de ani a echipei de terapia durerii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/clinica-neuropain/clinica-neuropain-inaugureaza-serviciul-de-ingrijiri-paliative