40 de medici și asistente donează sânge pentru spitalele bucureștene

BUCURESTI - 16 februarie 2017

Comunicat tip General in CSR

Medicii, asistentele și foștii pacienti ai Clinicilor Dentare Dr. Leahu se reunesc pe 21 FEBRUARIE într-o campanie de donare de sânge pentru spitalele bucureștene. Sub sloganul DONEAZĂ SÂNGE! DONEAZĂ VIAȚĂ! vrem să tragem un semnal de alarmă asupra nevoii de sânge din unităţile sanitare.

Câteodată viața atârnă doar de un fir de par. Uneori, acest lucru înseamna cațiva mililitri de sânge   de care ai nevoie pentru a supraviețui. Din cantitatea de sânge donată o singură dată se pot extrage elementele care pot salva viețile a trei oameni.

Dr. Ionuț Leahu: Aproximativ unul din 10 pacienti internați, mai ales în secțiile de chirurgie, hematologie, oncologie, ginecologie, obstetrică, traumatologie sau ortopedie, au nevoie de o transfuzie. In ultimii ani tot mai mulți pacienți din secțiile de interne, oncologie sau hematologie au nevoie de transfuzie de trombocite. De multe ori acesti pacienti necesita măcar două unitați de sânge sau produse derivate din sânge.

Dacă donezi sânge de mai multe ori pe an ai o stare fizică mai bună decât cei care nu donează sânge și, mai mult, reduci riscul apariției mai multor boli grave.

Dr. Ionuț Leahu: Am demarat această campanie pentru a da un exemplu. Este un proiect bazat pe puterea exemplului personal  și a motivației venite din apartenența la un grup. Suntem medici și am făcut un jurământ. Donarea de sânge este o altă modalitate de a-i ajuta pe pacienți.

Centrul de Transfuzie Sanguină sprijină demersul  și   trimite la Centrul de Excelență în Implantologie Dr. Leahu din incinta Rin Grand Hotel Vitan  o echipa mobilă.

Veniți alături de noi pe 21 februarie! DONEAZĂ SÂNGE! DONEAZĂ VIAȚĂ!

Clinicile Dentare Dr. LEAHU

16 februarie 2017

Contact:

Raluca Tache

PR Manager

0747272215

Despre Clinicile Dr Leahu

Clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid, sigur și fără dureri de orice afecțiuni dentare.În clinicile stomatologice Dr. Leahu, specialiștii noștri în implanturi dentare îți devin parteneri de nădejde în obținerea zâmbetului la care ai visat. Tehnologia de ultimă generație ne ajută să îți oferim tratamente cu implant dentar ce au o rată de succes de 100%. Dr. Leahu – Clinici Dentare pune accent pe calitatea serviciilor pe care ți le oferim. Tocmai de aceea, investim constant în tehnologii inovatoare pentru ca tratamentul tău să fie mereu eficient și sigur. Satisfacția ta este cea care ne-a transformat în lideri în prevenția dentară, implanturi dentare si rezolvarea de urgențe stomatologice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/clinicile-dr-leahu/40-de-medici-si-asistente-doneaza-sange-pentru-spitalele-bucurestene