Clipper.ro | Video Originar din Romania

BUCURESTI - 17 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

S-a lansat clipper.ro , prima platforma de video curation din Romania care incearca sa scoata in fata cei mai buni si talentati creatori de continut video .

Clipper.ro | Video Originar din Romania

PLATFORMA

Platforma de continut video exclusiv romanesc, cerut de useri, adaugat de editori si cu atribuire automata continut/creator. 

CONTINUTUL 

Tot continutul este selectionat manual de editori sau creatori de continut si este adaugat in categoria potrivita. Ulterior, userii isi pot face propriile colectii folosind acest continut. Nu exista advertising, exceptie facand reclamele in-stream adaugate clipurilor preluate de pe YouTube.

Fiecare clip este asociat automat unui creator de continut si, pentru a incuraja partajarea lui, se atribuie un Credit Link site-ului pe care a fost prima data descoperit.

USERI

Creatorii de continut au carduri de profil pe fiecare afisare de clip cu linkuri catre cele mai importante canale de distributie ale lor. Daca aleg sa-si controleze singuri continutul, acestia pot sa-si adauge clipurile de pe YouTube sau Vimeo printr-un proces foarte simplu si rapid. Avand tot contentul pe clipper.ro, nu va influenta negativ strategia lor de pe YT/Vimeo, ba din contra: clipurile apreciate de editori vor intra automat intr-un boost post pe retelele sociale (post platit) si va mari considerabil fanbaseul respectivului ContentCreator.

Avantajul cel mai mare pentru User este ca va gasi un content exclusiv romanesc, curat, fara advertising si foarte bine structurat. Poate sa faca sugestii de clipuri sau sa-si creeze colectii nelimitate pe care sa le porneasca mai tarziu pe mobil sau TV. 

Avantajul cel mai mare pentru ContentCreator este functionalitatea Clipper Buffer. Este vorba de un sistem de monetizare al episoadelor noi, in care creatorii de continut vor putea sa-si adauge creatiile noi in sectiunea Clipper Premiere, inainte de lansarea pe canalele oficiale. Clipper Premiere este o pagina branduita pentru ContentCreatori unde va fi adaugat exclusiv continut in premiera si unde, pentru o perioada aleasa, vor fi doua tipuri de acces:

- useri care vor sa vada premiera, contra cost (costurile propuse vor fi intre $1 si $5 per acces/24 ore);

- agentii de media si advertisieri care isi arata intentia de a face product placement in clip. 

Fiecare ContentCreator intrat in programul Clipper Premiere, are posibilitatea de a-si selecta brandurile preferate. Astfel, toate ofertele de Product Placement vor face parte exclusiv din aceasta selectie. La iesirea din Buffer, clipurile pot fi distribuite pe canalele userului, cu sau fara ProductPlacement.