clipper    

Comunicate de presa si evenimente pe tema clipper

 • clipper. Clipper.ro | Video Originar din Romania

  clipper

  Bucuresti - 17 March 2015

  Comunicat de Clipper

  ... clipper.ro , prima platforma de video curation din Romania care incearca sa scoata in fata cei mai buni si talentati creatori de continut video ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: clipper.ro , continut video , creatori continut video , video romania , continut video romanesc

  Vezi toate comunicatele de presa despre clipper

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul clipper.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la clipper. Informatiile despre clipper cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul clipper, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la clipper, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.