Bamboo Fashion Events iti prezinta noile tendinte cu JEANS FEVER!

Locul desfasurarii: Club Bamboo

Organizator: Bamboo Fashion Events

Bamboo Fashion Events iti prezinta noile tendinte cu JEANS FEVER!

Vineri, 12 septembrie, Club Bamboo alaturi de Levi’s va invita la lansarea extravagantei colectii Twisted Legs in cadrul unei petereceri inedite: Jeans Fever!

Cel mai prestigios brand de jeans se reinventeaza din nou cu colectii indraznete dedicate doar celor care refuza banalul cotidian. Levis se impune in fiecare an cu un trend recognoscibil mereu tanar si lipsit de bariere.

Sezonul debuteaza cu binecunoscutul concept ,,Twisted Legs,, editie limitata, conceputa iubitorilor de lejeritate in miscare dar si atitudine. Lejer dar rafinat, comod dar indraznet sunt atributele prin care Levis isi creaza colectiile pentru fiecare sezon.

Printre modelele ce vor prezenta colectia se vor numara si castigatoare ale editiilor anterioare ale concursului lunar Miss Bamboo Mumm.

Parteneri: Bamboo Fitness, Levi’s, Centro Donna

Parteneri Media: Music Channel, Radio 21, Revista Monden, Ciao, Cancan, www.afterhours.ro, www.ghidbucuresti.ro


Ada Cabac - Media Public Relations - 0724.247.163

Despre CLUB BAMBOO

Pe data de 3 mai cantaretul italian Zucchero va sustine un spectacol care face parte dintr-un turneu de promovare a compilatiei “All the best” - http://www.youtube.com/watch?v=L7iYliXi9IM. . Concertul va incepe la ora 20:30 dar accesul in sala se face incepand cu orele 19:30. Biletele pentru concertul Zucchero s-au pus la vanzare cu pretul cuprins intre 89 RON si 350 RON pentru zona VIP, iar in seara evenimentului biletele vor putea fi achizionate din club Bamboo,.in limita stocurilor disponibile, la pretul de 120 RON.

Participare: Intrare libera