Bamboo reinventeaza rafinamentul: Bamboo Ballroom

Locul desfasurarii: Bamboo Ballroom

Organizator: Bamboo

Bamboo va pune la dispozitie o noua locatie pentru evenimente

Situat in incinta complexului Bamboo (Str. Tuzla 50), Bamboo BallRoom se intinde pe o suparafata de 1000m ² si poate gazdui pana la 450 persoane la o receptie stil cocktail si pana la 300 la o masa festiva.
De aceasta data Bamboo ofera un ambient destinat exclusiv evenimentelor:
petreceri coorporate, nunti, botezuri,conferinte de presa, dineuri,prezentari de moda, si nu in ultimul rand nunti de intalta tinuta.
Scena esentiala pentru entertainment-ul sofisticat, Bamboo, ia o forma noua inca o data prin Bamboo Ballroom, reafirmand angajamentul de a furniza oaspetiilor tot ceea ce este mai bun: superioritate in toate aspectele ospitalitatii de la arhitecti si designeri de clasa mondiala la cele mai fine produse si un personal atractiv si experimentat.
Locatiile Bamboo s-au diversificat in timp sustinand ideea de “lifestyle” si oferind aceleasi medii si servicii premium pentru diverse activitati.
Conceptul in sine este bazat pe respectul fata de client, fapt dovedit si prin numeroasele reinnoiri facute pentru a oferi clientiilor un mediu intotdeauna nou, intotdeauna in trend cu miscarile din lumea modei si ultimele tendinte ale designul-lui arhitectural.

0724.322.189
0731.123.996

Despre CLUB BAMBOO

Pe data de 3 mai cantaretul italian Zucchero va sustine un spectacol care face parte dintr-un turneu de promovare a compilatiei “All the best” - http://www.youtube.com/watch?v=L7iYliXi9IM. . Concertul va incepe la ora 20:30 dar accesul in sala se face incepand cu orele 19:30. Biletele pentru concertul Zucchero s-au pus la vanzare cu pretul cuprins intre 89 RON si 350 RON pentru zona VIP, iar in seara evenimentului biletele vor putea fi achizionate din club Bamboo,.in limita stocurilor disponibile, la pretul de 120 RON.

Participare: Intrare libera