Concert Live Arash in Club Bamboo Mamaia

Locul desfasurarii: Club Bamboo Mamaia

Organizator: Club Bamboo Mamaia

Concert Live Arash in Club Bamboo Mamaia

Pentru prima oara in Romania, Arash va sustine un concert live in Club Bamboo Mamaia pe 22 august 2008.

Numele Arash vine de la un erou din mitologia persana care obisnuia sa salveze vietile a mii de semeni in vremuri demult apuse.
Artistul Arash a crescut in Teheran (capitala Iranului). La varsta de 10 ani se muta impreuna cu familia in Europa, pentru ca la sfarsitul anilor `80 sa se stabileasca in Suedia impreuna cu parintii.
Dupa 5 ani petrecuti in Uppsala, Arash se muta in Malmo unde locuieste si in prezent.
Dupa absolvirea colegiului a inceput sa compuna muzica, istoria sa ca artist incepand sa se contureze in 2004, an in care lanseaza single-ul `Boro, Boro` , care tradus din persana, inseamna „Mergi pe drumul tau" - numarul unu timp de 4 saptamani la rand in topurile din Suedia.
Urmeaza o perioada de doi ani in care Arash devine cunoscut la nivel international, sustinand concerte in Europa si Statele Unite.
Apare in productia `bollywoodiana` `Bluffmaster`. Cele mai mari concerte outdoor le-a sustinut in Kazakhstan (100.000 oameni) si Polonia (120 000 oameni).
Participa la show-uri TV in tari precum Suedia, Rusia, Germania, Elvetia, Kazakhstan, Ukraina, Cehia, Slovacia, Grecia, Statele Unite, etc.

Concertul din seara de vineri, 22 august, din Club Bamboo Mamaia, va incepe dupa ora 23:30. Intrarea libera!
Rezervari: 0726.226.266 / 0731.990.099

Parteneri Media: Music Channel, Radio 21, Ciao, Cancan, Monden, Ziua de Constanta, Seara de Seara, Body Care and Fitness, www.Ghidbucuresti.ro, www.afterhours.ro, www.citynights.ro,
Ada Cabac - Bamboo Media Public Relations - 0724.247.163

Despre CLUB BAMBOO

Pe data de 3 mai cantaretul italian Zucchero va sustine un spectacol care face parte dintr-un turneu de promovare a compilatiei “All the best” - http://www.youtube.com/watch?v=L7iYliXi9IM. . Concertul va incepe la ora 20:30 dar accesul in sala se face incepand cu orele 19:30. Biletele pentru concertul Zucchero s-au pus la vanzare cu pretul cuprins intre 89 RON si 350 RON pentru zona VIP, iar in seara evenimentului biletele vor putea fi achizionate din club Bamboo,.in limita stocurilor disponibile, la pretul de 120 RON.

Participare: Intrare libera