Fatman Scoop - live la BAMBOO FREE&CHIC!

Locul desfasurarii: Bamboo Free&Chic

Organizator: Bamboo

Fatman Scoop - live la BAMBOO FREE&CHIC!

Be Faithful/Put ya Hands Up!, Lose Control si All Nite Long sunt doar cateva dintre hiturile cu care Fatman Scoop te va tine pe ring, vineri, 12 decembrie, intr-o noua noapte Bamboo Free&Chic!

Fatman Scoop, unul unul dintre cei mai mari promotori ai genului hip-hop, la nivel mondial, vine pentru prima data in Romania, vineri, 12 decembrie, pentru a sustine un concert inedit la Bamboo Free&Chic. Mentinandu-se in avangarda muzicii hip-hop internationale de mai bine de cinci ani, Fatman Scoop a devenit cunoscut pentru colaborarile avute cu artisti precum Jay-Z, Faith Evans, Mariah Carey, Missy Elliott, Timbaland, Busta Rhymes, Cypress Hill, Janet Jackson, Wyclef Jean, Whitney Houston etc.
Castigator al unui premiu Grammy Award in 2005 si al un trofeu Soul Train Music Award in 2006 - ambele cu piesa Lose Control - si producator de show-uri de televiziune in SUA, Fatman Scoop si-a castigat un renume greu de egalat chiar si la Hollywood! Artistul american a semnat coloanele sonore ale unor productii cinematografice de succes, printre care Scary Movie 4 (cu Leslie Nielsen si Michael Madsen) si Take The Lead (cu Antonio Banderas)
Pregateste-te pentru o noapte cum n-ai mai avut de mult! Ia-ti pantofii comozi de dans, pentru ca vineri, la BAMBOO FREE&CHIC Fatman Scoop te face sa dansezi toata noaptea!
It’s BAMBOO FREE&CHIC! It’s KING SIZE ENTERTAINMENT!
Andrei Rizescu
PR Coordinator
BAMBOO FREE&CHIC
E-mail: andrei.rizescu@bambooclub.ro
Mobile: 0732 437 732

Despre CLUB BAMBOO

Pe data de 3 mai cantaretul italian Zucchero va sustine un spectacol care face parte dintr-un turneu de promovare a compilatiei “All the best” - http://www.youtube.com/watch?v=L7iYliXi9IM. . Concertul va incepe la ora 20:30 dar accesul in sala se face incepand cu orele 19:30. Biletele pentru concertul Zucchero s-au pus la vanzare cu pretul cuprins intre 89 RON si 350 RON pentru zona VIP, iar in seara evenimentului biletele vor putea fi achizionate din club Bamboo,.in limita stocurilor disponibile, la pretul de 120 RON.

Participare: Intrare libera