Kat DeLuna vine in Club Bamboo Mamaia

Locul desfasurarii: Club Bamboo Mamaia

Organizator: Club Bamboo Mamaia

Kat DeLuna vine in Club Bamboo Mamaia

Sambata, 16 august, cantareata de origine dominicana va sustine un concert live in Club Bamboo Mamaia.

Dupa mega succesul avut cu single-ul de debut “Whine Up”, Kat DeLuna a pregatit un nou hit cu melodia “Run The Show” cantata cu Busta Rhymes si Don Omar.
Nominalizata la categoria Best New Artist in cadrul Latin Billboard Award, Kat DeLuna a aparut in People Magazine, Entertainment Weekly, USA Today iar despre ea Billboard Magazine scrie:
“cu o voce puternica ce ne aduce aminte de Selena, cantareara dominicana ar putea lansa o miscare muzicala, un trend, numai al ei”.

Modul cu totul special in care si-a desavarsit vocea sta la baza valentelor sale de interpretare.
In copilarie Kat DeLuna a luat lectii de opera, ea dorindu-si sa ajunga soprana, si tocmai datorita acestui lucru glasul ei are o coloratura vasta, ce include tonuri de merengue, hip-hop, R&B, latin jazz, electronic si dance.

Noul single cantat in varianta engleza cu Busta si in varianta spanish cu Don Omar este o bachata moderna (originea dominicana isi spune cuvantul) presarata cu elemente rap si R&B care devine astfel o piesa ce te face sa dansezi incontinuu.

* Pretul de intrare la concertul Kat DeLuna este acelasi cu pretul de intrare in Club Bamboo Mamaia in orice seara de sambata (50 RON)

Parteneri Media: One Music Channel, Radio 21, Ciao, Cancan, Monden, Ziua de Constanta, Seara de Seara, Body Care and Fitness, www.Ghidbucuresti.ro, www.afterhours.ro, www.citynights.ro,

Ada Cabac - Bamboo Media Public Relations - 0724.247.163

Despre CLUB BAMBOO

Pe data de 3 mai cantaretul italian Zucchero va sustine un spectacol care face parte dintr-un turneu de promovare a compilatiei “All the best” - http://www.youtube.com/watch?v=L7iYliXi9IM. . Concertul va incepe la ora 20:30 dar accesul in sala se face incepand cu orele 19:30. Biletele pentru concertul Zucchero s-au pus la vanzare cu pretul cuprins intre 89 RON si 350 RON pentru zona VIP, iar in seara evenimentului biletele vor putea fi achizionate din club Bamboo,.in limita stocurilor disponibile, la pretul de 120 RON.

Participare: Intrare libera