Miss Bamboo Mumm defileaza in Bamboo Free&Chic

Locul desfasurarii: Bamboo Free&Chic

Organizator: Bamboo

Miss Bamboo Mumm defileaza in Bamboo Free&Chic

Vineri, 21 noiembrie, Bamboo Free&Chic gazduieste etapa lunii noiembrie a concursului Miss Bamboo Mumm

In fiecare luna, 10 fete superbe concureaza pentru titlul de Miss Bamboo Mumm!
Finalista competitiei din luna noiembrie primeste din partea Bamboo un premiu in valoare de 5000 Ron si aparitia in Calendarul Bamboo Mumm 2009.
Asa cum, in cadrul fiecarui eveniment Miss Bamboo Mumm va sunt prezentate noi tendinte vestimentare, de data aceasta colectia de lenjerie intima de toamna-iarna este propusa de Palmers.
Vineri noapte vom putea vedea impreuna, in atmosfera glamour a competitiei Miss Bamboo Mumm, nurii obraznici si formele focoase ale concurentelor, imbracate in lenjerie intima si alte accesorii purtand amprenta Palmers, punand accentul pe feminitate, senzualitate si romantism.

Accesul in Bamboo Free&Chic, vineri, 21 noiembrie 2008, se va face incepand cu orele 23:30.

Rezervari: 0723.226.266
0726.226.266

Sponsori: G.H. MUMM, Bamboo Fitness, Perenna, Music Channel, Palmers, Blue-Air, Aldo, Lasardo, Salon Viva, Salon Total Care, Cabinet Stomatologic Eduardent
Parteneri Media: Music Channel, Radio 21, Ciao, Cancan, Monden, Body Care and Fitness, Miss Sport, www.Ghidbucuresti.ro, www.afterhours.ro


Ada Cabac - Bamboo Media Public Relations - 0724.247.163

Despre CLUB BAMBOO

Pe data de 3 mai cantaretul italian Zucchero va sustine un spectacol care face parte dintr-un turneu de promovare a compilatiei “All the best” - http://www.youtube.com/watch?v=L7iYliXi9IM. . Concertul va incepe la ora 20:30 dar accesul in sala se face incepand cu orele 19:30. Biletele pentru concertul Zucchero s-au pus la vanzare cu pretul cuprins intre 89 RON si 350 RON pentru zona VIP, iar in seara evenimentului biletele vor putea fi achizionate din club Bamboo,.in limita stocurilor disponibile, la pretul de 120 RON.

Participare: Intrare libera