Can You Step to DJ MARKY & STAMINA MC?

BUCURESTI - 12 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Vineri 28 Noiembrie 2008 in club fabrica va avea loc cel mai asteptat party drum'n'base al anului.

Can You Step to DJ MARKY & STAMINA MC?

www.yazee.ro & fabrica club
prezinta

Can You Step to DJ MARKY & STAMINA MC?Vineri 28 Noiembrie 2008 in club fabrica va avea loc cel mai asteptat party dnb al anului. Editia nr. 5 a seriei de evenimente Can You Step? va provoaca la dans intr-o seara cu cel mai apreciat DJ si producator dnb de pe glob, si anume DJ MARKY ce va fi asistat de STAMINA MC, de asemenea un personaj de renume pe scena dnb internationala. Seara va fi completata de AMON de la Loud Department si VRT de la Groove++. Visualul va fi asigurat de VJ CSONGL.Can you step? este o serie de evenimente initiate de yazee.ro impreuna cu fabrica club la inceputul anului 2008 si a avut ca invitati pe parcursul a 4 editii dj de pe scena romaneasca precum PHONEME [KOALITION] / ALIEN PIMP [SOUNDKRAFT, DUBKRAFT, SHUTDOWN AUDIO] / UNLOCKA [SOUNDS OF EASTAREA] / GOJIRA [FWD AGENCY] / SEB [INFAMOUS] / TOMASAN / VRT [GROOVE++] / TONY031R [DUBSTEP.RO] / ALEZ [DUBSTEP.RO] / CYPHER [FOO EVENTS] / ONAMOR [DUBSTEP.RO] / dualTRX [FOO] / WRK [LBC Kru] sau TMK si artisti internationali precum BOC [UNGARIA] sau WHISTLA [ANGLIA].Biletele sunt 37 lei pe www.bilete.ro & www.ticketpoint.ro si in magazinele Diverta. La intrare pretul biletului va fi 50 lei.------------

DJ Marky si-a inceput cariera in Sao Paulo, Brazilia. Bine stabilit ca unul dintre cele mai mari talente printre DJ-ii si producători din Brazilia, DJ Marky este actualmente considerat unul din cele mai incitanti DJ-ii / producatorii de muzica de pe mapamond. Abilitatile sale tehnice fenomenale si flerul brazilian, entuziasmul si caracterul sau au luat lumea cu asalt acum multi ani, iar acum fiind deplin stabilit pe scena mondiala, continua sa aiba acelasi efect pe ringul de dans ca atunci cand a ajuns prima data in Anglia.

Web: http://djmarky.uol.com.br/ | Myspace: http://www.myspace.com/djmarkyinnergroundStamina MC a calatorit in ultimii ani alaturi de DJ Marky, dar a performat cu o varietate de alti DJ internationali. Dupa succesul pieselor “LK” cu DJ Marky & XRS si 'Barcelona' cu D. Kay & Epsilon, ce au aratat trasaturile vocii sale, Stamina a ajuns sa cante pe tot globul devenind celebru. Stilul sau face ca fiecare noapte dnb sa fie de neuitat si de aceea este in prezent primul pe lista de MC la Shy FX. Din vara anului 2008 el prezinta si o emisiune la radio rinse.fm!

Myspace: http://www.myspace.com/musicfromstamina

Despre Club Fabrica

Fabrica Club
Str. 11 Iunie nr. 50
+40 21 335 03 23
www.fabrica-club.ro

Mihai Mironenco [jay]
PR & EVENTS
-------------------------
jay@fabrica-club.ro
+40 753 315 568
www.fabrica-club.ro

jay@yazee.ro