Primul post de radio lansat de un club din Romania

BUCURESTI - 10 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Azi, 10 februarie, se lansează un nou post de radio pe piața românească de
profil: Radio Surubelnița. Este primul radio din Romania deținut de unul
din principalele cluburi românești, Club Surubelnița.

Azi, 10 februarie, se lansează un nou post de radio pe piața românească de profil: Radio Surubelnița. Este primul radio din Romania deținut de unul din principalele cluburi românești, Club Surubelnița. Postul de radio va putea fi urmărit online pe www.radiosurubelnita.ro, și, conform managerului Antonio Nacov, se pregătesc lansările aplicațiilor de mobil pentru Android și iOS.

„Prin intermediul noului post de radio urmărimsă oferim și în afara clubului muzica de calitate. Lumea nu poate să vină chiar non-stop să asculte muzica noastră. Așa că mergem și noi spre ei și în acest mod vor putea să ne asculte și acasă, și la locul de muncă, și în curând chiar în metrou sau în mașină, pe mobile”, susține Nacov. 

Din 10 februarie 2014, pe www.radiosurubelnita.ro, iubitorii de muzică pop- rock vor fi la un click distanță de muzica preferată. Radio Surubelnița este un produs ambalat și recomandat de Club Șurubelnița.  Clubul Șurubelnița, situat pe Calea Moșilor, numărul 100, București, în apropiere de P-ța Rosetti, se adresează iubitorilor de Vama Veche, care, în afara sezonului estival nu se pot bucura de locul favorit.

Astfel, localul recreează atmosfera din Vama Veche, atât prin elemente de decor (hamace,leagan, stuf, scoici, nisip) care să aducă aminte de spațiul menționat, cât și prin muzică sau prin intermediul oamenilor care-l frecventează.

Despre Club Surubelnita

Clubul Șurubelnița, situat pe Calea Moșilor, numărul 100, București, în apropiere de P-ța Rosetti, se adresează iubitorilor de Vama Veche, care, în afara sezonului estival nu se pot bucura de locul favorit. Astfel, localul recreează atmosfera din Vama Veche, atât prin elemente de decor (hamace,
leagan, stuf, scoici, nisip) care să aducă aminte de spațiul menționat, cât și prin muzică sau prin intermediul oamenilor care-l frecventează.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/club-surubelnita/primul-post-de-radio-lansat-de-un-club-din-romania