Consultanta Online Gratuita

BUCURESTI - 25 iunie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Echipa Clubafaceri va anunta lansarea unui nou serviciu, accesabil pe portalul nostru www.clubafaceri.ro incepand cu 21.06.2004: “Consultanta online”.

Consultanta Online Gratuita

Serviciul de consultanta online este oferit utilizatorilor portalului nostru in parteneriat cu experti in domenii diverse, de la legislatia muncii pana la managementul calitatii si resurse umane, fiind un serviciu oferit cu titlu gratuit.

http://www.clubafaceri.ro/consultanta/

Utilizarea serviciului este extrem de accesibila, iar raspunsurile expertilor foarte prompte.


Va invitam sa vizitati portalul nostru si sa va alaturati celei mai importante comunitati virtuale de afaceri din Romania.

Despre ClubAfaceri.ro

Portalul www.clubafaceri.ro este un produs care inglobeaza patru servicii diferite. Un portal orientat catre afaceri, de tipul B2B, (ClubAfaceri), un serviciu de informatii de afaceri (InfoAfaceri), o platforma dinamica bursiera (BursaAfaceri) si un serviciu de consultanta online (ConsultAfaceri).
Clubafaceri.ro este un produs care se adreseaza nevoii firmelor de a-si dinamiza activitatea prin patrunderea in noi medii cat mai extinse prin intermediul Internetului – descoperirea de noi piete de desfacere, extinderea ariei de difuzare a ofertei, accesul la instrumente noi, valorificarea superioara a informatiei, promovare rapida si dinamica.

Bd Magheru 38B, corpB, et1, ap2
Tel.: 031-405.30.07, 0788.35.32.83
Fax: 031-405.30.06
Cod postal 010326
Sector 2 , Bucuresti
office@clubafaceri.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/clubafaceri-ro/consultanta-online-gratuita