Internetul tinde sa isi imprime dinamismul in mediul de afaceri

BUCURESTI - 17 iulie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Internetul isi arata inca o data aplicabilitatea in mediul de afaceri creand pe langa adevarate comunitati de afaceri, chiar si noi piete de prezentare si desfacere pentru orice firma care are in vedere Internetul in planul de dezvoltare.

Internetul tinde sa isi imprime dinamismul in mediul de afaceri

ClubAfaceri.ro face inca un pas in incercarea de a atrage si a apropia cat mai multi jucatori din mediul de afaceri catre dinamismul internetului prin lansarea unui concept nou in Romania: 'Oferte preferentiale pentru o comunitate mai puternica'.

Prin intermediul acestui serviciu orice companie inscrisa in portalul de afaceri ClubAfaceri.ro ofera tuturor celor care ii contacteaza prin intermediul site-ului oferte de discount semnificative. Acest discount difera de la firma la firma si este mentionat in toate paginile unde se afiseaza un produs, serviciu sau anunt al acelei firme. Trebuie mentionat ca acest serviciu nu este pe o perioada determinata, el fiind permanent si valabil pentru toate firmele cat si pentru vizitatorii site-ului, fie ele persoane fizice sau juridice.

'Oferte preferentiale pentru o comunitate mai puternica' este un un serviciu simplu si aduce avantaje substantiale care se concretizeaza in marirea interesului utilizatorilor si firmelor pentru achizitionarea diferitelor produse sau servicii prin intermediul internetului si bineinteles feedback-ului avut de o firma a comunitatii ClubAfaceri.ro

Prin acest concept Internetul din Romania tinde sa mai muste o bucata din felia afacerilor traditionale, fiecare an aducand cresteri semnificative atat la numarul de utilizatori cat si la tranzactiile facute pe Internet.

In aceasta clipa comunitatea ClubAfaceri.ro cuprinde:

6.662 Firme inscrise in Director de Firme
9.583 Produse in catalogul de produse
40.286 Utilizatori Inscrisi

Despre ClubAfaceri.ro

Clubafaceri.ro este un produs care se adreseaza nevoii firmelor de a-si dinamiza activitatea prin patrunderea in noi medii cat mai extinse prin intermediul Internetului – descoperirea de noi piete de desfacere, extinderea ariei de difuzare a ofertei, accesul la instrumente noi, valorificarea superioara a informatiei, promovare rapida si dinamica.

Ce trebuie sa stii:

1. Cum te vad clientii!

- iti prezinti compania in Catalogul de Firme > Director Companii
- iti prezinti produsele in Standul de Prezentare al firmei
- iti prezinti produsele si in Catalogul de Produse > Catalog Produse
- datele de contact sunt vizibile pentru toti clientii tai si vizitatorii site-ului
- poti fi afisat cu prioritate fata de concurenta > Director firme si Search
______________________________

2. Cum castigi Clientii!

- iti vinzi produsele si serviciile > Bursa
- iti gasesti colaboratori > Cooperari
- iti faci cunoscuta promotia > Discount
- iti gasesti parteneri din alte tari > Online
______________________________

3. Noi te ajutam

- te tinem la curent cu mediul de afaceri > Informatii Afaceri
- te ajutam prompt in problemele tale curente > Consultanta Online
- un om iti sta la dispozitie tot timpul > Management de Cont
______________________________
Mihail Serb
office@clubafaceri.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/clubafaceri-ro/internetul-tinde-sa-isi-imprime-dinamismul-in-mediul-de-afaceri