A sasea editie ecoTUR pentru hartie!

BUCURESTI - 4 februarie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG, CSR

Clubul de Turism și Ecologie Ecotur derulează în perioada 6-7 februarie, a șasea ediție a proiectului "ecoTUR pentru hârtie". În cele 2 zile vom colinda căminele din cadrul A.S.E.-ului pentru a aduna cât mai multă hârtie pentru a o recicla.

ecoTUR pentru hartie!

Ajuns la a şasea ediţie, ecoTUR pentru hârtie este un proiect al Clubului de Turism şi Ecologie ECOTUR. Proiectul are ca scop adunarea maculaturii nefolositare pe care studenţii au strâns-o în decursul anului universitar. Reciclarea va avea loc în centre specializate pentru a acorda un ajutor naturii în diminuarea necesității defrişărilor de copaci din țară.

Voluntarii Ecotur vor colinda căminele Belvedere, Moxa, Agronomie și Tei în perioada 6-7 februarie. Studenții ar trebui să pregătească maculatură adunată în timpul anului, și vor avea parte de mici surprize.

Amprenta ecologică a proiectului se regăseşte în sloganul acestuia, „Reciclează, chiar contează!” dar şi în mesajele de promovare adresate publicului în perioada ianuarie- februarie 2013, urmărind sensibilizarea stundeţilor în legătură cu problemele mediului, poluarea excesivă şi că nu este dificil de avut un comportament responsabil faţă de mediu.

Rezultatele din ediţiile anterioare unde s-au acumulat peste 1000 de kilograme în fiecare an dar şi sprijinul acordat de studenţi şi parteneri au fost factori determinanţi în continuarea proiectului, iar dorinţa de a proteja mediul ghidează activitatea membrilor Ecotur în a dezvolta şi implementa permanent noi proiecte cu temă ecologică.

Reciclează, chiar contează!

Despre Clubul de Turism si Ecologie Ecotur

Clubul de Ecologie si Turism ECOTUR - este o organizație de tineri entuziaști și cu inițiativă, al cărei scop principal este promovarea în rândul studenților și orientarea profesională a acestora către domeniul turismului și cel al protejării mediului înconjurător.
Ceea ce ne-a unit de-a lungul celor 14 ani de activitate și continuă să ne reprezinte și astăzi, sunt valorile în care credem cu tărie: prietenie, responsabilitate, iubire față de natură, respect și perseverență.
Te invităm să descoperim împreună o altă latură a studenției, după cum spune și motto-ul nostru "Invață să vezi!"

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/clubul-de-turism-si-ecologie-ecotur/a-sasea-editie-ecotur-pentru-hartie