Practica in turism

BUCURESTI - 4 martie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Clubul Ecotur lanseaza a VI-a Editie a proietului Practica in turism, proiect ce ofera internship-uri studentilor in agentii de turism.

Practica in turism

Clubul de Turism si Ecologie Ecotur organizeaza in perioada 04 martie-15 martie a VI-a editie a proiectului Practica in turism .

Prin acesta, Ecotur sustine studentii in procesul de formare profesionala, oferindu-le posibilitatea de a aplica la 5 din cele peste 50 de stagii de practica oferite in unitati de turism de prestigiu.

In aceasta perioada aplicatiile se fac online direct pe site-ul Clubului www.club-ecotur.ro. Practica se desfasoară in perioada 01 aprilie-31 mai, iar in urma acesteia studentii au ocazia de a-si pune bazele unei cariere in turism. Informatiile despre programul de internship si catalogul cu agentiile de turism participante in proiect, se gaseste pe site-ul www.club-ecotur.ro.

Pentru mai multe informatii acceseaza pagina de Facebook sau vino intre 4 și 15 martie la standul Ecotur din A.S.E., în Cladirea Mihai Eminescu, parter, intre orele 10:30-16:30.