Videoclip de 60 de minute - Coma lanseaza noul album - “Nerostitele”

BUCURESTI - 22 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Bucuresti, 26 noiembrie 2006 – Clubul Green Hours va
fi gazda unui eveniment unic – listening party al albumului “Nerostitele” al formatiei COMA. Materialul este un produs 100 % independent prin BRING THE
NOISE. Concertul de lansare va fi pe data de 30.11.2006 in binecunoscutul Fire
Club
Evenimentul consta in auditia albumului in premiera, proiectia integrala a acestuia intr-un concept inedit si unicat pentru Romania, sustinute de participarea
presei.
Concertul de lansare va fi pe data de 30.11.2006 in binecunoscutul Fire
Club

Albumul intitulat “Nerostitele” se intinde pe o durata de aproximativ 60 de minute si contine 14 piese pline de incarcatura emotionala, pasiune si agresivitate. Un material care impresioneaza prin frumusetea si profunzimea versurilor dar si prin complexitatea
instrumentala.

Albumul aduce in premiera colaborarea dintre un artist din Romania si un nume de o importanta majora pentru scena rock-ului alternativ american. Este vorba de participarea extraordinara a lui Bill Gould, basistul trupei americane legendare - Faith No More, pe piesa “Mai presus de cuvinte”. Pe langa Bill Gould, albumul se bucura si de participarea a inca doua nume speciale: Adrian Despot de la Vita de Vie – un vechi prieten al formatiei – pe piesa „Un loc sa ajung” si Brugner, artist de referinta al scenei hip hop din Romania, pe piesa „Urmarire”.

Pentru inceput, acest nou album al formatiei COMA este sustinut de videoclipul piesei „Coboara-ma-n Rai”, videoclip realizat sub regia lui Marian Crisan –cu care trupa a mai colaborat si pe primul album. Filmat in intregime in infrarosu clipul introduce intr-o maniera originala si noncomformista atmosfera albumului. Videoclipul poate fi vazut pe pagina de web www.myspace.com/nerostitele.

In ideea de a promova si mai bine acest album, trupa Coma a mai filmat inca doua videoclipuri la piesele „Canta-mi Povestea” si „Un loc sa ajung” care in momentul de fata se afla in postproductie. Pe langa acestea, albumul beneficiaza si de o expunere vizuala integrala ce va face obiectul aparitiei unui DVD –„Nerostitele”. Un material video de 60 de minute pentru care a fost nevoie de 12 ore de filmat in continuu si in care sunt prezente toate piesele de pe album filmate in functie de atmosfera fiecareia indiferent daca au clip sau nu.

In consecinta, „Nerostitele” vine sa puna punct unei pauze de aproape cinci ani. El este un album a carui istorie se constituie intr-una dintre cele mai agitate dar si mai frumoase in acelasi timp. Despre aceasta istorie si trairile sale diferite vor vorbi cele 14
piese ce alcatuiesc noul album COMA.

Despre CM Communication

Multumim pentru atentia si rabdarea acordata parcurgerii acestui text si asteptam confirmarea participarii Dvs la eveniment

O zi fabuloasa !
Oana Ionescu