CMCC    

Comunicate de presa si evenimente pe tema CMCC

 • CMCC. Evenimentul de recepție - 29 iulie 2011 - sediul Consiliului Județean Timiș

  CMCC

  Bucuresti - 9 August 2011

  Comunicat de Mira Telecom

  Intrată la începutul acestui an pe piața echipamentelor de intervenție în situații de urgență, MIRA TELECOM a finalizat și livrat cu succes trei laboratoare mobile Nuclear, Biologic, Chimic, Radiologic și două autospeciale Centru Mobil de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: viaţă , autospeciale , nbcr , situatii de urgenta , cmcc , pretuieste viata isu , igsu

  Vezi toate comunicatele de presa despre CMCC

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul CMCC.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la CMCC. Informatiile despre CMCC cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul CMCC, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la CMCC, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.