Licitatie pentru Statia de tratare a apelor uzate din Portul Constanta

Constanta - 1 iunie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

In data de 31 mai 2004, la sediul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a avut loc licitaţia pentru alegerea constructorului „Staţiei de tratare ape uzate” din Portul Constanţa. Această staţie este parte componentă a „Proiectului de Mediu şi Infrastructură în Portul Constanţa”.

Licitatie pentru Statia de tratare a apelor uzate din Portul Constanta

Cele trei firme care au fost precalificate s-au prezentat cu oferte la licitaţie: ENVIRO – CHEMIE – Germania, GURIS INSAAT VE MUHENDISLIK A.S. – Turcia şi VA TECH WABAG - Germania.
Ofertele acestora s-au încadrat între 10,07 şi 10,9 milioane de euro – fără TVA.
Comisia de evaluare va analiza ofertele financiare şi tehnice înainte de a decide câştigătorul licitaţiei pentru execuţia „Staţiei de tratare ape uzate” din Portul Constanţa.

Despre CN ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME S.A. CONSTANTA

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime S.A. Constanta - Incinta Port, Gara Maritima, Constanta, cod 900900
Telefon: 0241-611540
Fax: 0241-619512