Conferinta de lansare a proiectului "Masteranzi practicieni - investitie in viitorii manageri (MASPRACT)"

BUCURESTI - 2 iunie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Cursuri

Academia de Studii Economice Bucuresti, in colaborare cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania organizeaza conferinta de lansare a proiectului "Masteranzi practicieni - investitie in viitorii manageri (MASPRACT)", proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul POSDRU / 161/2.1/G/141032.

Evenimentul va avea loc in data de 10 iunie 2014, ora 10:00, sala Virgil Madgearu, din incinta Academiei de Studii Economice, Piata Romana nr. 6, sector 1, Bucuresti.

Obiectivul general al proiectului consta in principal din imbunatatirea insertiei studentilor din ciclul de master din domeniul economic pe piata fortei de munca, prin initierea, dezvoltarea si valorificarea de aptitudini, abilitati si deprinderi de munca pentru acestia.

Proiectul isi propune facilitarea practicii economice pentru 300 de studenti din ciclul de master, prin intermediul unui program specializat care va asigura evaluarea gradului de aplicare in practica a cunostintelor, deprinderilor si aptitudinilor dobandite in facultate, punerea in evidenta a legaturii dintre sistemul de educatie si formare profesionala si dinamica pietei muncii.

Promotorul proiectului este Academia de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Management, in parteneriat cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania. Perioada de implementare este aprilie 2014 - octombrie 2015.

Va rugam sa transmiteti confirmarile dvs. de participare pana pe 6 iunie 2014, ora 16:00, la:

Manager de proiect,

Prof.univ.dr. Claudiu CICEA

E-mail: Claudiu.cicea@man.ase.ro

Responsabil de proiect din partea CNIPMMR,

Carmen IANCU

E-mail: carmen_marinescu@smeprojects.ro

Despre CNIPMMR

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) este o confederaţie patronală reprezentativă la nivel naţional pentru IMM-uri, non-guvernamentală, apolitică şi non profit. CNIPMMR participă la toate structurile de dialog social tripartit la nivel naţional şi local, precum şi la negocierea contractului colectiv de muncă unic la nivel naţional şi desfăşoară activităţi deosebit de importante pentru susţinerea intereselor IMM-urilor, fiind recunoscută ca organizaţie de utilitate publică. La nivel internaţional, CNIPMMR este membru în Uniunea Europeană a Artizanatului şi a IMM-urilor (UEAPME), în Asociaţia Mondială pentru IMM-uri (WASME), în Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc, în Consiliul European pentru Întreprinderi Mici (ECSB) şi participă la dialogul social european (având un reprezentant în cadrul Comitetului Economic şi Social European), precum şi la activitatea Grupului de experti FP7 şi în cadrul Enterprise Policy Group - Business Chamber.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cnipmmr/conferinta-de-lansare-a-proiectului-masteranzi-practicieni-investitie-in-viitorii-manageri-maspract