Targul locurilor de munca COMPERUR-oportunitati de angajare pentru persoane din mediul rural aflate in cautarea unui loc de munca

Sincraiu De Mures - 6 iulie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

Live site

Miercuri, 8 iulie 2015, in localitatea Sincraiu de Mures, judetul Mures, va avea loc Targul locurilor de munca COMPERUR adresat persoanelor din mediul rural care au resedinta sau domiciliul in judetul Mures. Targul de cariera va reuni peste 35 de angajatori din judetele Mures, Alba si Brasov si este organizat in cadrul proiectului COMPERUR – Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural.

Oportunitatile de cariera sunt adresate personalului calificat, dar si personelor necalificate si tinerilor care au sustinut examenul de bacalaureat, fara a urma o alta forma de invatamant. In cadrul acestui targ de locuri de munca pot participa persoane aflate in cautarea unui loc de munca. 

Ce pot face vizitatorii  in cadrul Targului locurilor de munca COMPERUR?

Pot aplica pentru oportunitatile de cariera oferite;

- Pot interactiona cu reprezentanti ai companiilor, persoane care le pot oferi informatii cu privire la cum poate evolua cariera lor si cum pot obtine jobul dorit;

- In cadrul standului de consiliere in cariera pot primi sfaturi cu privire la modul de redactare a CV-ului: continut, aspect, relevanta in raport cu pozitia la care aplica. Vor afla cum isi pot imbunatati CV-ul pentru a atrage atentia angajatorilor.

- Vor putea intalni reprezentanti ai companiilor din regiunea Centru care isi vor prezenta ofertele de locuri de munca disponibile. De asemenea, pot profita de pachetul integrat de servicii de orientare profesionala care include urmatoarele: orientare si consiliere profesionala si medierea muncii. 

Participarea la eveniment este gratuita! 

Programul targului de joburi este de la 10:30 la 16:00. Evenimentul se va desfasura in cadrul Complexului Darina. 

Consiliul National al Intreprinderilor private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), implementeaza proiectul COMPERUR, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. 

Pentru detalii si informatii suplimentare: gabriela.ciuciula@smeprojects.ro

Despre CNIPMMR

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) este o confederaţie patronală reprezentativă la nivel naţional, non-guvernamentală, apolitică şi non profit. CNIPMMR participă la toate structurile de dialog social tripartit la nivel naţional şi local şi desfăşoară activităţi deosebit de importante pentru susţinerea intereselor IMM-urilor. La nivel internaţional, CNIPMMR este membru în Uniunea Europeană a Artizanatului şi a IMM-urilor (UEAPME), în Asociaţia Mondială pentru IMM-uri (WASME), în Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc, în Consiliul European pentru Întreprinderi Mici (ECSB) şi participă la dialogul social european (având un reprezentant în cadrul Comitetului Economic şi Social European).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cnipmmr/targul-locurilor-de-munca-comperur-oportunitati-de-angajare-pentru-persoane-din-mediul-rural-aflate-in-cautarea-unui-loc-de-munca1