Cursul Comunicare in Vanzari – Tehnici NLP: NLP Business, NLP Vanzari & NLP Coaching. Ultimele 7 zile in care te mai poti inscrie!

BUCURESTI - 23 aprilie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Bucuresti, 23 Aprilie 2007 - Au mai ramas 7 zile pana la termenul limita de inscriere la Cursul Comunicare in Vanzari – Tehnici de Programare Neurolingvistica: NLP Business, NLP Vanzari & NLP Coaching, care va avea loc in perioada 16-19 mai in Bucuresti, sediul Codecs (str. Agricultori nr. 37-39, sector 2), organizat de Coaching Institute si sustinut de dr. Catalin Zaharia.

Acest curs este destinat tuturor celor care doresc sa vanda, individual sau in echipa: idei, produse, servicii sau orice altceva si care vor sa se antreneze ca sa aiba succes de fiecare data!

Tematicile principale luate in discutie sunt urmatoarele:
-fata in fata cu clientul
-coaching pentru agentii de vanzari
-prezentari de succes
-comunicare sistemica in echipa de vanzari.

Prin intermediul exercitiilor practice desfasurate pe parcursul celor 4 zile, cursantii se familiarizeaza cu o alta abordare a procesului de vanzare decat cea practicata in mod curent, experimenteaza tehnicile NLP de persuasiune in vanzari si ajung in final la atitudinea care conduce la succes.

Cursul este organizat de catre Coaching Institute, avand ca misiune crearea si extinderea unei retele autohtone de profesionisti in coaching care sa actioneze conform standardelor si eticii profesionale internationale (reglementata de catre International Coaching Federation), oferindu-le resurse si supervizare periodica.

Dr. Catalin Zaharia are o bogata experienta in training organizational dinamic axat pe dezvoltare personala si profesionala. El este licentiat ca Provisional Trainer in NLP de catre personalitati in domeniu: Richard Bandler, Paul Mc Kenna si Michael Breen, este certificat NLP Professional Coach, partener al Austrian Training Center for NLP pentru formarea profesionala in NLP in coaching si mediere si distributor autorizat al De Bono Thinking System – SUA in Romania. Dr. Catalin Zaharia a obtinut cea mai inalta forma de recunoastere in domeniu oferita de The Society of NLP.

Despre Coaching Institute

Pentru inscrieri si/sau detalii suplimentare, va rugam contactati-ne la telefon 021/252.08.27; 0721 401 487 sau accesati site-ul www.coach.ro.

Contact:
Ileana Iorga – Sales & Marketing Manager
Coaching Institute
Telefon: 021/252.08.27, 0721.101.487
Fax: 021/252.56.14
Web: www.coach.ro

coach@coachinginstitute.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/coaching-institute/cursul-comunicare-in-vanzari-tehnici-nlp-nlp-business-nlp-vanzari-nlp-coaching-ultimele-7-zile-in-care-te-mai-poti-inscrie