Ultimele zile in care te mai poti inscrie la Programul 'Coaching pentru Traineri - Train the Trainers Advanced'

BUCURESTI - 24 octombrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Acestea sunt ultimele zile in care te mai poti inscrie la Programul 'Coaching pentru Traineri - Train the Trainers Advanced', care va avea loc in perioada 20 - 21 noiembrie si 11 - 12 decembrie (4 zile) in Bucuresti, sediul Codecs (str. Agricultori nr. 37-39, sector 2), organizat de Coaching Institute si sustinut de Marian Stas, PhD, MPA.

Programul se adreseaza in acelasi timp si trainerilor incepatori/persoane fara experienta in domeniu, cat si trainerilor cu experienta.

Ceea ce il diferentiaza de alte programe din domeniu este furnizarea in cadrul acestuia de coaching pentru traineri, deoarece programul nu se bazeaza numai pe transmiterea informatiilor, ci se calibreaza pe nevoile cursantilor; sunt analizate toate aspectele de la cum apari ca trainer in fata salii cat si empatia de a fi in ipostaza cursantului.

Poti identifica ce asteptari au de la tine cursantii, cat de intens trebuie sustinuta sesiunea, cum ii antrenezi pe toti participantii in joc astfel incat sa acorde atentie tuturor informatiilor furnizate. Au loc sesiuni demo dupa care se discuta ce anume trebuie imbunatatit si ce anume face diferenta intre un trainer profesionist si unul de slaba calitate.

Ultimele doua zile de curs sunt configurate in functie de nevoile participantilor; de aceea s-a stabilit si o anumita pauza intre cele doua sesiuni, ca sa aveti timp la dispozitie pentru a va putea formula asteptarile si eventualele intrebari/informatii de care mai aveti nevoie.

Din agenda programului mentionam pe scurt:
- Lectii relevante ca traineri
- Producerea setului de indicatori de feedback, conform modelului “7 HARD/7 SOFT”
- Mini-sesiuni demo sustinute de participanti
- Analiza Tranzactionala aplicata
- Exercitii de ascultare activa si de control al emotiilor personale
- Managementul polaritatii: Proces>Rezultate
- Plan de dezvoltare ca trainer

Despre Coaching Institute

Pentru inscrieri va rugam sa trimiteti formularul de participare ce se poate descarca de pe pagina: http://www.coach.ro/train_the_trainers.html, la nr. de fax 021/252.56.14. Informatii suplimentare se gasesc si pe site-ul nostru www.coach.ro sau ne puteti contacta la telefoanele: 021/252.08.27 sau 0721.101.487.


Persoana de contact:
Ileana Iorga – Sales & Marketing Manager
Coaching Institute

office@coachinginstitute.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/coaching-institute/ultimele-zile-in-care-te-mai-poti-inscrie-la-programul-coaching-pentru-traineri-train-the-trainers-advanced