Atentie la ITGalaxy.ro de Black Friday

BUCURESTI - 14 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Retail, Internet

Live site

ITGalaxy.ro va veni in intampinarea clientilor sai de “Black Friday 2013” in perioada 22 - 24 noiembrie cu reduceri imbatabile la o gama variata de produse din gama IT&C.

ITGalaxy - magazin IT online

ITGalaxy - magazin IT online

 Tehnologie pe Placul Tau 

ITGalaxy

ITGalaxy.ro va veni in intampinarea clientilor sai de “Black Friday 2013” in perioada 22 - 24 noiembrie cu reduceri imbatabile la o gama variata de produse din gama IT&C.

In urma succesului inregistrat anul trecut de “Black Friday” ITGalaxy.ro vine in intampinarea clientilor sai  cu stocuri suplimentare de produse dedicate acestei campanii. Noul design si noile functionalitati ale site-ului, precum si noul showroom deschis in centrul Bucurestiului completeaza si imbunatatesc experienta clientilor si vizitatorilor. Desi magazinul online are cele mai bune preturi la produsele comercializate, acesta va acorda reduceri substantiale, de pana la 70%, pentru mai multe modele de laptopuri, tablete PC, telefoane mobile, monitoare, componente PC, periferice si accesorii.  Astfel ITGalaxy.ro se alatura altor magazine de renume din zona IT&C care ofera reduceri masive pentru cumparatori la sfarsitul lunii noiembrie.

 Black Friday este, in mod normal, un eveniment care se desfasoara o data pe an si dureaza doar 24 de ore. ITGalaxy.ro a prelungit perioada campaniei pana duminica 24 noiembrie inclusiv, pentru a oferi timp de gandire clientilor sai in algerea ofertei potrivite. Avand in vedere reducerile massive de pret, de pana la 70%, este posibil ca stocurile pentru Black Friday sa fie epuizate in prima zi. Stocurile de produse sunt actualizate in timp real pe site-ul ITGalaxy.ro, iar toate comenzile vor fi onorate in ordinea primirii lor, in cel mai scurt timp posibil.

Despre Cobra Media Srl

Despre Cobra Media Srl
Cobra Media Srl este o companie infintata in 2004 si a activat pe zona IT&C cu preponderenta in segmentul business to business, atragand in portofoliul sau clienti de renume international. Urmand trendul ascendent pe care s-a inscris, compania la sugestia clientilor sai a refacut anul acesta site-ul www.itgalaxy.ro si a ales sa se mute intr-un sediu spatios amplasat central. In acest moment magazinul afiseaza peste 30.000 de produse din gama IT&C. ITGalaxy este partener official al majoritatii producatorilor si vinde produse originale cu garantie de producator, avand termen de livrare al produselor de maxim 24 ore.