ITGalaxy – numarul 1 in vanzarea de PDA si GPS Mio in Romania

BUCURESTI - 11 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

ITGalaxy, magazin on-line de produse IT&C din Romania, a reusit in primele opt luni ale anului sa se claseze pe primul loc la nivel national, in topul vanzarilor de PDA si GPS marca Mio.

Potrivit clasamentului realizat pe site-ul Mio Romania, vanzarile ITGalaxy de PDA si GPS Mio ating lunar aproximativ trei sute de bucati. In prezent, itgalaxy.ro se afla pe primul loc intre distribuitorii de PDA si GPS Mio din Romania, produsele comercializate pe site adresandu-se doar end-user-ilor.

Desi in 2008 cresterea vanzarilor la aceste produse nu a fost la fel de spectaculoasa ca cea din anul precedent, succesul itgalaxy.ro se datoreaza adoptatarii unei politici de vanzare bazata pe volum, preturi cu un adaos redus, promotii si promovare pe site-urile de specialitate.

Se observa o fluctuatie importanta a cererii romanilor in ceea ce priveste acest tip de produse marca Mio. Totusi, trendul este unul ascendent. „Daca in 2007 cresterea fata de anul anterior a fost de 400%, in 2008 procentul a crescut cu doar 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut; insa, aceasta evolutie era previzibila pe toata linia de IT&C” apreciaza Adrian Iarca, director general Cobra Media s.r.l.

In final, nevoia cumparatorilor este cea care modeleaza oferta comerciantilor. ITGalaxy.ro este lider in momentul de fata pe segmentul de produse PDA si GPS Mio datorita adaptarii la cerintele pietei.

Informatii suplimentare despre produsele si performantele ITGalaxy se regasesc pe www.itgalaxy.ro si www.miograndtour.com.

Despre Cobra Media

Sustinut de compania S.C. Cobra Media s.r.l cu sediul in Bucuresti, site-ul www.itgalaxy.ro este un magazin online de produse IT&C lansat in urma cu patru ani. In anul 2007, firma a realizat un profit de doua milioane de lei noi.


Balan Mihaela - PR Specialist
Persoana de contact:
Iarca Adrian - General Manager
tel: 0723939636

office@itgalaxy.ro