cockatil    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cockatil

 • cockatil

  Constanta, Constanta - 14 July 2011

  Comunicat de HAGI SPORT SRL

  Continuand traditia ultimilor 4 ani, Hotelul IAKI din Mamaia organizeaza azi, 14 Iulie 2011, primul Cocktail de Socializare din vara anului 2011. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: hotel iaki , hotel 4 stele , petrecere , socializare , hotel in mamaia , hotel luxos , cockatil

  Vezi toate comunicatele de presa despre cockatil

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cockatil.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cockatil. Informatiile despre cockatil cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cockatil, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cockatil, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.