REVELION 2013 - primele programe turistice lansate de tour operatorul Cocktail Holidays

BUCURESTI - 28 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Dubai, Egipt, Thailanda, Cuba, Singapore, Istanbul, Lisabona, Madeira sunt primele programe pentru Revelion 2013 lansate pe piata de tour operatorul Cocktail Holidays.

REVELION 2013 - primele programe turistice lansate de tour operatorul  Cocktail Holidays

Agentia tour operatoare are cateva noutati pentru acest sezon. Madalina Sloter, Executive Manager la Cocktail Holidays a declarat: “Anul acesta am rezervat clientilor nostri o experienta inedita pentru Revelion: cel mai mare foc de artificii din lume, brevetat de Cartea Recordurilor, in insula Madeira (pachet 6 nopti cu tarif de la 829 euro ce include cazare la hotel 5* in centrul Funchalului cu mic dejun, zbor direct TAP PORTUGAL Bucuresti - Lisabona si retur cu legatura imediata pentru Lisabona - Funchal si retur, tur al orasului Funchal cu degustare de vin la Podgoria Sao Francisco si bonus din partea agentiei asigurarea storno si medicala pentru orice varsta). O alta noutate Cocktail Holidays o reprezinta programul din Cuba cu Havana si sejur la Varadero, precum si programul pentru Singapore cu insula Sentosa.”

“Destinatiile vedeta” pentru Revelion 2013 raman, la fel ca anul trecut, Dubai si Sharm el Sheikh din Egipt. “Insa, pour les connaisseures, Rio de Janeiro cu Revelionul “in alb” pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Copacabana ramane in topul alegerilor exclusiviste pentru Revelion “a completat Madalina Sloter, Executive Manager la Cocktail Holidays.

Asadar, tendinta romanilor de a cauta destinatii calde (Thailanda, Singapore Cuba, Hong Kong, Dubai, Sharm el Sheikh, chiar si Antalya) in plin sezon rece se pastreaza in continuare si acest an. De asemenea, a crescut interesul romanilor pentru a achizitiona din timp (chiar si cu 6 luni inainte) pachetele pentru Revelion. Reprezentantii Cocktail Holidays au declarat ca la incepul lunii august au avut déjà prima inscriere pentru pachetele de Revelion in Lisabona (sejur la Hotel Altis 5*).

Tarifele pentru programele de Revelion pornesc de la 249 euro pentru un sejur de 3 nopti cu mic dejun in Istanbul, cu zbor dus – intors operat de compania Turkish Airlines (compania numarul 1 in Europa ce permite bagaj de cala de 30 kg de persoana). Pentru acest program cazarea se face la hotel 4* in centrul istoric al Istanbulului, include si un tur panoramic al orasului si asistenta turistica in limba romana. Cocktail Holidays ofera gratis asigurarea storno si medicala.

Tariful pentru programul de Revelion in Lisabona este de 629 euro (fara taxele de aeroport) si include 6 nopti cazare cu mic dejun la hotel Altis 5* in centrul Lisabonei, zbor TAP PORTUGAL cursa directa Bucuresti – Lisabona si retur, asistenta turistica in limba romana si gratis asigurare storno si medicala. Programul include turul panoramic al capitalei lusitane, Lisabona.

Pentru destinatia Thailanda, Cocktail Holidays a pregatit 3 programe diferite cu tarife de la 1295 euro. Tariful include 8 nopti cazare (2 nopti cu mic dejun la Bangkok si 6 nopti cu mic dejun la Pattaya), cina festiva de Revelion la hotelul ales din Pattaya, transferuri, zbor Turkish Airlines pe ruta  Bucuresti – Bangkok si retur, via Istanbul, tur de oras Bangkok cu vizita la cele 3 temple, vizitele si intrarile la obiective conform programului, asistenta turistica locala in limba engleza.

Pentru destinatia Dubai, Capitala Viitorului tarifele pornesc de la 890 euro si includ 6  nopti cazare cu mic dejun  la hotel Moevenpick Bur Dubai 5*, transferuri, zbor Turkish Airlines, cursa Bucuresti/Otopeni – Dubai, via Istanbul si retur, asistenta turistica in limba romana. Agentia ofera gratuit asigurarea medicala si storno, indiferent de varsta.

Despre Cocktail Holidays

Cocktail Holidays (marca inregistrata Prompt Service Travel) infiintata in anul 1993 organizeaza curse charter pe piata de turism din Romania inca din anul 1995. In prezent, Cocktail Holidays opereaza curse charter pe urmatoarele destinatii: Antalya, Mallorca, Tenerife, Santorini, Kos, Creta, Corfu, Rodos, Sharm El Sheikh. Cocktail Holidays este cunoscuta pe piata de turism si pentru programele de grup organizate in Europa, Africa, Asia si Orientul Mijlociu.