cocomarla    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cocomarla

 • cocomarla. AdVenture spune stop joc. Funvertising spune start.

  cocomarla

  Bucuresti - 16 September 2013

  Comunicat de Funvertising

  După 10 ani și jumătate, agenția de publicitate AdVenture se închide și o ia de la capăt cu un alt nume, o mascotă, mai mulți oameni fericiți și mult mai mult fun. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: publicitate , agentie , funvertising , cocomarla

  Vezi toate comunicatele de presa despre cocomarla

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cocomarla.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cocomarla. Informatiile despre cocomarla cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cocomarla, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cocomarla, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.