Cocontractant

Definitie Cocontractant

Arhaism utilizat pentru a desemna pe oricare din partile unui contract in raport cu cealalta parte contractanta.Spre exemplu, vanzatorul este cocontractant in raport cu cumparatorul locatorul este cocontractant in raport cu locatarul, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cocontractant? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cocontractant.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cocontractant. Definitiile termenilor despre Cocontractant cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cocontractant, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cocontractant.