Date audienta Cocor MediaChannel iulie-octombrie 2010

BUCURESTI - 4 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In luna octombrie 2010, traficul Cocor a inregistrat 3.032.640 autovehicule, cu peste 120.000 vehicule mai mult fata de septembrie inregistrand in medie 97.827 autovehicule/zi.

Raportat la luna octombrie a anului 2009, traficul a inregistrat in octombrie 2010 o crestere de 6% , de la 2.870.000 vehicule la 3.032.640 respectiv cu 7.000 de masini pe zi mai mult in prima luna de activitate a magazinului Cocor redeschis. De asemenea, cresterea lunii octombrie 2010 se ridica la 8% fata de media trimestrului 3.

Cocor MediaChannel face publice datele de trafic inregistrate in perioada iulie-octombrie 2010, fiind singurul suport digital outdoor din tara, dotat cu traffic counter. Astfel, datorita acordului incheiat cu Brigada Rutiera a Politiei Capitalei, Cocor inregistreaza audienta masurata in numarul de vehicule care tranziteaza centrul Capitalei.

Daca in luna iulie, traficul Cocor a inregistrat un numar de 2.543.328 autovehicule (in medie 84.778 vehicule/zi), in luna august acesta a inregistrat o crestere de 8,15%, numarul de masini inregistrate fiind de 2.750.688 (vezi chart atasat).

Datele expuse includ cele 6 benzi de trafic: Universitate- Unirii, Universitate- Pasaj si Unirii – Universitate si sunt furnizate de Primaria Municipiului Bucuresti in colaborare cu Brigada de Politie Rutiera Bucuresti. Datele nu includ pietonii care tranziteaza aceasta zona, dar statistic fiecare masina are in medie 2 calatori.

Traficul este monitorizat live cu un webcam disponibil clientilor Cocor MediaChannel: www.cocormediachannel.ro, iar la fiecare 24 minute mediafatada afiseaza o harta live a traficului bucurestean semnaland cu rosu arterele aglomerate, cu galben pe cele cu trafic normal si cu verde pe cele libere. Harta este disponibila pe mobil la adresa m.cocor.ro.

Despre Cocor SA

Cocor SA este companie publica tranzactionată la Bursa de Valori Bucuresti cu simbolul COCR. Cocor detine, de asemenea, Cocor Spa Hotel (www.cocorspahotel.ro), cel mare mare Spa din Romania localizat pe malul Marii Negre in statiunea Neptun-Olimp, dar si Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), cea mai mare mediafatada din Europa, care a inregistrat venituri de 1,3 milioane euro in decursul anului 2009.
Cocor MediaChannel, Bvd I.C.Bratianu,nr.34, sector 3, Bucuresti.
Persoana de contact: Alexandra Enuta, PR Manager
tel.: (+40)21.312.43.10
fax: (+40)21.312.46.80

alexandra.enuta@cocor.ro