In luna Cadourilor, Cocor Department Store iti pregateste o serie de surprize!

BUCURESTI - 3 decembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cocor Department Store organizeaza o serie de surprize pentru bucuresteni si pentru reprezentanti mass media. Redeschis pentru publicul larg pe 02 octombrie, Cocor va gazui o serie de evenimente care vor anima viata artistica si mondena a Bucurestilor in luna decembrie.

Astfel, seria acestor evenimente va debuta sambata, 04 decembrie, la ora 19.30 in Piata Timpului (langa Magazinul Cocor), cu lansarea albumului de colinde semnat Cristina Rus. Renumita artista va interpreta colinde de suflet, iar publicul va avea ocazia unica de a participa la un „song along”.

Duminica, 05 decembrie, incepand cu ora 18,00 va asteptam la etajul al- II-lea, la Cocor, pentru a-i ura bun venit Ancai Irina Lefter care se alatura Galeriei Designerilor Romani si care va prezenta colectia de accesorii ntitulata sugestiv „Dream, Feel, Love” („Visează, simte, iubeşte”).

Miercuri, 08 decembrie, Liza Panait va invita la prezentarea celei mai noi colectii couture „Endless” . Prezentarea de moda se va desfasura la etajul al -II-lea, unde s-a deschis cel mai nou boutique al renumitei creatoare de moda in cadrul Galeriei Designerilor Romani.

Vineri, 10 decembrie, Cocor si renumitul stilist Alin Galatescu organizeaza ciclul de evenimente TREND Fashion Show, incepand cu ora 20.00, la etajul 2. Show-ul de moda prezinta look-urile cele mai semnificative pentru sezonul in curs, realizate exclusiv cu propunerile vestimentare ale creatorilor autohtoni prezenti in Galeria Designerilor Romani - etajul 2, COCOR. Evenimentul este o demonstratie ca moda romaneasca exista, e autentica, bogata si creativa.

Miercuri, 15 decembrie, este timpul celor de la Oxette de a gazdui evenimentul de lansare al magazinului situat la parter in cadrul Cocor Department Store. Sub deviza „Oxette- it's you!”, magazinul va ofera promotii de -30% la achizitionarea oricarui produs in aceasta zi.

Miercuri, 15 decembrie -la etajul 3 al magazinului, Geta Voinea isi lanseaza salonul din Cocor. Evenimentul va cuprinde live work, shooting, cocktail.

Participarea la evenimentele selecte din magazinul nostru se face pe baza de invitatie sau in baza cardului Cocor. Detalii pe www.cocorstore.ro

Cocor Department Store (www.cocorstore.ro) reprezinta un punct de atractie al Capitalei, fiind  redeschis publicului larg dupa 2 ani de modernizari si consolidari. Printre noutatile pe care le aduce Cocor, se numara prima Galerie dedicata Designerilor Romani, precum si prima cabina de proba virtuala din Europa de Est. Prin inovatia tehnologica a cabinei de proba virtuala, clientii brand-urilor din Cocor isi pot comanda hainele preferate pe baza masurilor corporale generate automat de scanerul corporal fotografic. Inaugurarea Galeriei Designerilor Romani de la etajul doi este una dintre atractiile principale, magazinul Cocor sprijinind prin această initiativa, moda autohtona. Cocor Department Store, detine, de asemenea, o parcare moderna la standarde europene de capacitate si conceptie, cumuland 200 de locuri.

Despre Cocor SA

Cocor SA este companie publica tranzactionată la Bursa de Valori Bucuresti cu simbolul COCR. Cocor detine, de asemenea, Cocor Spa Hotel (www.cocorspahotel.ro), cel mare mare Spa din Romania localizat pe malul Marii Negre in statiunea Neptun-Olimp, dar si Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), cea mai mare mediafatada din Europa, care a inregistrat venituri de 1,3 milioane euro in decursul anului 2009.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cocor-sa/in-luna-cadourilor-cocor-department-store-iti-pregateste-o-serie-de-surprize