cocuri    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cocuri

 • cocuri. Master Class Ruslan Tatyanin - In premiera in Romania

  cocuri

  Bucuresti - 30 March 2015

  Comunicat de ALFAPARF COSMETICS SRL

  După o lungă aşteptare, Ruslan Tatyanin este adus în premieră în România de Alfaparf Cosmetics, unul dintre cei mai importanţi importatori de produse cosmetice profesionale. Considerat drept unul dintre cei mai inspiraţi hairstylişti din ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: hairstyling , mireasa , impletituri , alfaparf , cocuri , vopsea de par , coafuri mireasa

  Vezi toate comunicatele de presa despre cocuri

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cocuri.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cocuri. Informatiile despre cocuri cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cocuri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cocuri, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.