5 o’clock HR Tea - 17 iulie 2008

BUCURESTI - 30 iunie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CODECS te invită, joi 17 iulie 2008, la 5 o'clock HR Tea un prilej de a 'citi în frunzele de ceai' alături de oameni pasionaţi de resurse umane, training, învăţare şi dezvoltare organizaţională.

Lăsaţi-vă atraşi în lumea The Chartered Institute of Personnel and Development, www.cipd.co.uk şi ispitiţi de o discuţie în jurul unei ceşti aburinde de ceai:

• cum pot accesa oportunităţile special create de CIPD - cea mai prestigioasă asociaţie europeană de resurse umane, pentru membrii săi din lumea întreagă?
• cum pot utiliza instrumentele de dezvoltare specifice ale CIPD (planul de dezvoltare a carierei, jurnalul de învăţare)?
• la ce îmi e de folos calificarea internaţională Certificate in Personnel Practice?

Te aşteptăm la evenimentul 5 o’clock HR Tea, care va avea loc în data de 17 iulie, începând cu orele 17:30, la Salonul Lounge, etajul 1, Ceainăria Cafepedia din Str. Pictor Verona nr. 2, (vis-a-vis de La Mama din Piaţa Romană), sect.1, Bucureşti, să explorăm oportunităţi de dezvoltare şi învăţare.


Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, toţi participanţii vor primi:

 un abonament pe 3 luni la Ziarul Fianciar.

Rezervă-ţi acum un loc la 5 o’clock HR Tea din 17 Iulie la telefon 0729 825 368,
Mirela Mincu – Project Coordonator HRVS sau online www.hrvocational.ro;

Despre CODECS

CODECS, partener al OU Business School din Marea Britanie si lider pe piata in instruire manageriala, ofera programe integrate de dezvoltare organizationala si profesionala: 360 Solutions, Programul MBA al OU Business School; Programul Certificat Profesional in Management; Programul Management de Proiect; HR Vocational School. De asemenea, ofera si carte de afacere.

Din 2006, CODECS este membru al unor organisme de prestigiu precum European Foundation for Management Development - EFMD, European Distance Education Network - EDEN, Asociatia Project Management Romania, PMP Romanian Chapter, Clubul Roman de Resurse Umane.
Din anul 2007, CODECS este certificata ISO 9001:2000.
CODECS a primit in 2007 titlul de Investor in People acordat de International Quality Center Ltd. din Marea Britanie, care atesta implementarea la nivel organizational a standardului international cu acelasi nume privind dezvoltarea resurselor umane.

Mirela Mincu – Project Coordonator HRVS
Telefon 0729 825 368

mirelam@codecs.ro