5 o'clock HR Tea

Locul desfasurarii: CENTRUL DE TRAINING CODECS

Organizator: HR Vocational School by CODECS

5 o'clock HR Tea

CODECS te invita joi 6 mai 2009 la 5 o'clock HR Tea, inca un prilej de a "citi in frunzele de ceai", alaturi de Steve Crabb.

Steve este jurnalist profesionist, consultant si educator. Fost editor sef al revistei People Management, coordonatorul editiei "Futures", conduce un modul al proiectului de cercetare Shaping the Future of HR, la care au fost invitati sa participe specialisti HR din lumea intreaga; HR Vocational School a reusit sa suscite interesul CIPD pentru o contributie romaneasca si modereaza intalnirile unui grup de practicieni HR din Bucuresti.
Lasati-va atrasi de resursele profesionale oferite cu generozitate de catre The Chartered Institute of Personnel and Development, www.cipd.co.uk, si ispititi de o discutie in jurul unei cesti aburinde de ceai, pe o tema de actualitate:

"Avantaj competitiv prin oameni, in vreme de recesiune"

Te asteptam la evenimentul 5 o'clock HR Tea, care va avea loc in data de 6 mai, ora 17:30, la CENTRUL DE TRAINING CODECS din Str. Agricultori nr. 37-39 (zona Piata Iancului), sect. 2, sa exploram impreuna oportunitati de dezvoltare si invatare.


Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, toti participantii vor primi:

>> un abonament de 3 luni la publicatiile: Business Standard si Money Express;
Rezerva-ti acum un loc la 5 o\'clock HR Tea din 6 mai 2009, la telefon 0729825368, e-mail: hrvocational@codecs.ro sau online: www.hrvocational.ro.

Despre CODECS

Despre organizatori:

Fondata in 1993 CODECS vine in intampinarea nevoilor pietei in ceea ce priveste pregatirea manageriala, fiind furnizorul programului de MBA oferit de The Open University din Marea Britanie.
De asemenea, compania a dezvoltat noi produse - programe de instruire personalizate si consultanta manageriala, management de proiect, prima scoala vocationala de resurse umane din Romania, editare de carte de afaceri. Programele de training sunt modelate astfel incat sa se adapteze nevoilor organizatiilor, atat prin continut si metode de invatare, cat si prin adaptarea gradului de dificultate al conceptelor la nivelul de pregatire al participantilor, procesul de invatare bazandu-se pe parteneriat.
CODECS este membru activ al European Distance Education Network - EDEN (incepand cu 1994), al International Council for Distance Education - ICDE (din 1994) si, din luna august 2001, al European Foundation for Management Development (EFMD). De asemenea, este membru al Fundatiei Resurse Umane Romania, al Asociatiei Nationale a Furnizorilor de Training (ANTRA) si al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software (ARIES).
CODECS este certificat ISO din anul 2006 si Investor in People din anul 2007.

Project Management Institute (PMI) este o asociatie mondiala care promoveaza profesia de management de proiect in intreaga lume. Reunind peste 265.000 de membri din peste 170 de tari, specialisti in project management in diferite domenii precum constructii, automotive, industria aerospatiala, IT, servicii financiare, pharma si telecomunicatii, asociatia militeaza pentru aplicarea cu profesionalism a managementului de proiect.
In cei peste 40 de ani de existenta, PMI s-a implicat activ in dezvoltarea standardelor din domeniu, conduce studii si cercetari si ofera acces la multiple resurse si informatii relevante membrilor sai. In Romania, PMI este reprezentata de PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) care are in prezent aproximativ 250 de membri.

Participare: Intrare libera