Care sunt costurile cu forta de munca?

BUCURESTI - 19 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CODECS, prin HR Vocational School, a demarat campania de inscriere pentru „Managementul recompensei si beneficiilor” – 28 / 30 Ianuarie 2009, locatie: Centrul Regional Pitesti. Cursul in sistem deschis, sub licenta CIPD a fost creat pentru a solutiona nevoia organizatiilor de specialisti cu aptitudini specifice in domeniul recompensei si beneficiilor, dar si de viziune asupra modului in care sistemul de recompensa si beneficii serveste strategiei de dezvoltare a organizatiei.

Care sunt costurile cu forta de munca?

Care sunt costurile cu forta de munca? Cat de mult sunt acestea influentate de obligatiile salariale (impozite si contributii) si de cele administrative asociate? Exista beneficii obligatorii? Acestea sunt doar o parte din intrebarile ce ii framanta pe multi manageri. Cursul sustinut de HR Vocational School ofera solutii tuturor intrebarilor legate de sistemul de recompensa.

„Managementul recompensei si beneficiilor” are o duarata de trei zile, perioada in care se studiaza principiile de baza ale platilor salariale, beneficiile, evaluarea postului si strategia de recompensa, dar si fundamentele teoretice si limbajul de specialitate, eficientizarea bugetelor de recompensa, managementul schimbarii si recompensa, studii de caz si informatii tehnice - implicatii legate de taxe si legislatie s.a.

„Folosita strategic, recompensa, una dintre responsabilitatile cruciale ale profesionistilor de resurse umane, poate juca un rol cheie in comunicarea valorilor, promovarea flexibilitatii si maximizarea contributiei individuale la obiectivele organizationale,” considera Roxana Mocanu, director program HR Vocational School - CODECS.
Potrivit acesteia, cursul ofera resurse de invatare si se adreseaza celor care au experienta limitata (sau extinsa) in practica de comp&ben, dar care, si unii, si ceilalti, doresc sa aprofundeze fundamentele teoretice si aplicative ale domeniului, intr-un cadru sistematic si accesibil.

Cursul ii ajuta pe participanti sa evalueze si sa dezvolte elementele unui program de recompensa adaptabil, sa optimizeze eficacitatea bugetului de recompensa prin utilizarea elementelor cheie ale managementului recompensei etc.

Despre CODECS

Pentru informatii privind calendarul cursului puteti accesa www.hrvocational.ro sau la tel.: 0729 TALENT (0729 825 368),
fax: 021-252 56 13,
e-mail: hrvocational@codecs.ro


Adresa CODECS - Centrul regional Pitesti - Cladirea ARDAF, str. Fratii Golesti, nr. 3, PITESTI 110174, ARGES


hrvocational@codecs.ro