Certificare si recunoastere in Management de Proiect

BUCURESTI - 30 mai 2007

Comunicat tip General in Afaceri

CODECS anunta deschiderea sesiunii de inscrieri la urmatoarele cursuri si traininguri de Management de Proiect

1.Cursul de pregatire pentru certificare - Project Management Process Framework
Perioada desfasurare: 8 - 9 – 10 iunie, 23 – 24 iunie, 30 iunie 2007
Trainer: Simona Bonghez, PMP, CPM, Consulting Manager - SAS Institute

Cursul de pregatire pentru certificare se adreseaza organizatiilor care vor sa obtina o recunoastere a profesionalismului in procesele de management de proiect. Certificarea managerilor de proiect constituie un element de avantaj competitiv intr-o piata extrem de concurentiala. Cursul se bazeaza pe instrumentele si tehnicile prezentate in standardul international PMBOK® Guide Third Edition, elaborat de catre PMI®. Absolventii vor putea atat sa abordeze cu success procesul de examinare, dar si sa aplice cele invatate in activitatea curenta.

2.Trainingul de Instruire in utilizarea unui software de administrare a proiectelor - Microsoft Project Professional 2003 - Advanced level
Perioada desfasurare: 15 - 16 - 17 iunie 2007
Trainer: Hilde Corbu, PMP, MVP, singurul consultant din Romania care a primit distinctia „Most Valuable Professional in 2007” pentru Microsoft Project

Acest training de 3 zile ofera participantilor acces intr-un mod rapid la cunostintele si tehnicile necesare, atât pentru managerii de proiect cit si membrilor echipei de proiect. Coordonati si tineti sub control toate functiunile managementului de proiect: planificarea, evidentierea progresului activitatilor, monitorizarea permanenta si in timp real a utilizarii resurselor si bugetelor.

3.Trainingul Practici profesioniste in implementarea sistemelor ERP
Perioada desfasurare: 8 - 9 – 10 iunie, 23 - 24 iunie 2007
Trainer: Ilie Ardelean, PMP, PMO Manager S&T Romania

Cursul este o colectie de instrumente, tehnici, metode, principii si concepte aplicabile in proiectele de implementare a sistemelor informatice integrate.
Se adreseaza celor care sunt responsabili de proiecte de implementare sistemelor integrate, din partea furnizorului si clientului, a celor implicati in astfel de proiecte si care doresc sa inteleaga mai bine ce se intampla si sa fie pregatiti pentru a face
pasul spre responsabilitati marite, managerilor in ale caror organizatii se deruleaza astfel de proiecte, managerilor si responsabililor IT.

Locatia de desfasurare a cursurilor este la sediul CODECS.

Despre CODECS

CODECS este unicul partener român al The Open University din Marea Britanie pentru toate cursurile şi programele universităţii britanice. Din anul 1993, CODECS oferă pe piaţa românească programul de MBA al The Open University Business School (OUBS), cea mai importantă facultate a OU.
În cei 13 ani de la înfiinţare, activitatea CODECS s-a diversificat atât în teritoriu, prin înfiinţarea unui număr de 11 Centre Regionale în principalele oraşe ale ţării, cât şi prin abordarea de domenii noi: cursuri scurte de pregătire managerială şi dezvoltare personală, programul Management de Proiect, primul program integrat de educaţie în domeniul managementului de proiect din România, consultanţă, editarea de carte de afaceri.

CODECS
Str. Agricultori nr. 37-39, sector 2,
cod 021482, Bucuresti
Tel: 021.252.56.12
Fax: 021.252.56.13
E-mail: pm@codecs.ro
Web: www.codecs.rooffice@codecs.ro