Certificatul Profesional in Management - intra in lumea profesionistilor in management!

BUCURESTI - 2 martie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CODECS anunta o noua serie de inscrieri la cursurile Management Performant si Management Financiar, din cadrul programului „Certificat Profesional in Management”, dezvoltat in parteneriat cu The Open University Business School din Marea Britanie. Cursurile se adreseaza atat managerilor, cat si celor care nu au o pregatire specifica in acest domeniu.

Puteti beneficia de o reducere de pana la 100 EURO daca va inscrieti pana la data de 5 martie 2010.

Certificatul Profesional in Management - intra in lumea profesionistilor in management!

“In vremuri de criza cea mai buna investitie este cea facuta in propria cariera. Recomand cursurile programului de Certificat, ca fiind cea mai profesionista cale catre o cariera in management, intrucat ofera cunostintele de baza privind aspectele functionale ale managementului. De asemenea, cursurile dezvolta abilitatile si competentele absolut necesare unui manager, stimuleaza capacitatea inovativa si sporesc increderea in sine”, precizeaza dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School, CODECS.

In cadrul cursului Management Performant participantii vor intelege in ce consta rolul de manager, cum isi pot creste eficacitatea in activitate si cum trebuie abordat contextul organizational in care lucreaza. Se vor familiariza, in cadrul unor studii de caz, cu o serie de teorii, concepte si tehnici aplicabile in diferite contexte de business. Vor deprinde „meseria” de manager invatand sa utilizeze un intreg arsenal de instrumente manageriale necesare atunci cand vor planifica, controla si lua decizii.

Cursul Management Financiar este util atat managerilor aflati la orice nivel ierarhic, cat si non-managerilor care nu au beneficiat pana acum de o instruire formala in domeniul financiar si doresc sa-si formeze competente legate de utilizarea informatiei financiare in procesul decizional.
Participantii se vor familiariza cu vocabularul specific si isi vor dezvolta abilitati in domeniul managementului financiar, dobandind siguranta necesara in folosirea indicatorilor financiari si in stabilirea si utilizarea bugetelor.

Participantii la cele doua cursuri vor avea acces la www.codecs.ro/certificat, website al programului de Certificat, unde vor gasi diferite resurse de studiu si informatii suplimentare despre cursuri. Prin intermediul acestui website ei vor putea comunica si colabora cu tutorul si colegii.
Pachetul de curs contine si doua CD-uri Ghidul cursului si activitati de autoevaluare care ii vor ajuta pe participanti sa testeze cat de bine si-au insusit conceptele esentiale.


Pentru inscrieri si informatii privind cursurile The Open University Business School un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: mba@codecs.ro, www.codecs.ro

Despre CODECS

CODECS, Str. Agricultori nr 37-39, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4
E-mail: mba@codecs.ro
www.codecs.ro

mba@codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/certificatul-profesional-in-management-intra-in-lumea-profesionistilor-in-management